Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] HT 10th Anniversary Exhibition at Tokyo 不停更新

但似乎好似無綠燈俠LICENCE既消息,唔知HT會唔會出,希望出埋就好喇,以我所知MARVEL好似將拍過電影既HERO既 ...
章戎 發表於 26-12-2010 09:49

買電影版綠燈俠嘅機會微啲囉... :58:
套戲件綠燈制服係CG 嚟, 超薄超貼身, HT 用布質料點可能做到貼身效果?
(雖然我都極想佢出 :34: )
早前 HT 係 FB 好似暗示取得 star wars 的 licence, 但 exhibition 沒有展出相關 licence (唔知係咪我會錯意?!), 不過我真係好想 HT 可以出.
早前 HT 係 FB 好似暗示取得 star wars 的 licence, 但 exhibition 沒有展出相關 licence (唔知係咪我會錯意 ...
nose 發表於 26-12-2010 04:02 PM

你應該冇會錯意,因為今期奶周都有暗示~
回復 94# neweasonlss
May the money be with me!!
出舊BATMAN 系列喎!!!希望會出BATMAN 大戰急凍人系列..

我睇完會心微笑左一下...
msg 好期待!!!
早前 HT 係 FB 好似暗示取得 star wars 的 licence, 但 exhibition 沒有展出相關 licence (唔知係咪我會錯意 ...
nose 發表於 26-12-2010 12:02 AM

If that is truth, I am very proud of Hot Toys.
This is probability the biggest licence in the world. Hope they do well and maintain reasonable price and good qc.
回復 91# Daredaddy

嘻,各人各有感覺,鐘意李小龍既,達到自己要求就買啦:57: ,我當佢係漫畫化啲~
IRON MAN Mark V :@
IRON Monger :@
中咗Alice,MK5,加勒比海盗王,Batman 1989
考虑紧Thor,铁芒果。

superman,avatar,predator,T-800 bd,MJ smooth criminal
如果公布埋以上哩d,我就即刻草拟plan ABC去打劫银行:44:
自從 DX03 MJ 被我鏟上天之後 (事實證明我是對的, 銷量最差)

DX 系列終於不負其名 (Deluxe = 豪華)

配件豐富 (Superman, Indiana Jones 雙頭雕, 兩套服裝)

但現在我非常有興趣知道 Jack Sparrow 海盗王4 怎麼能有雙頭雕, 兩套服裝???? :(
自從 DX03 MJ 被我鏟上天之後 (事實證明我是對的, 銷量最差)

DX 系列終於不負其名 (Deluxe = 豪華)

配 ...
Gretzky99 發表於 27-12-2010 01:31 AM

套戏没上,所以都仲未知入边有几个造型,或者真係有2个造型咧。
学你话斋,千祇唔好同DX03 MJ一样名不副实就好啦

Sam Flynn 引擎也會轉動

不過仍然不能改變一個事實: 這是一個非常好的可改變姿勢雕像

不是 1/6 action figure.....:26:

但 HT 已經改變未來雕像的趨勢

可改變姿勢, 可發光, 可發聲

不過反正這是一尊雕像

HT 應該考慮更改 頭部, 腿部 連接方法, 改用磁鐵, 方便更換 :36:
Big Boss..........我係咪發緊夢........:handshake: