Toysdaily 玩具日報

查看: 10564|回復: 19

[活動展覽] 宇宙戰艦大和號電影名場面

聯邦軍戰機  聯邦軍戰艦              異星艦      大和號出發,波動砲發動!!                        
cg真係好正~~~:shiny:
cg真係好正~~~
黑色三連敗 發表於 23-12-2010 03:20 PM

今次做CG嘅白組出晒名已經係亞洲頂級,我收貨喇。
可惜仲有好多人覺得唔夠靚.........
連新TRON都有人話CG唔靚,真係吹脹!
連新TRON都 ...
Tasuku 發表於 23-12-2010 03:56 PM

居然有人話唔靚~~~唔係掛~~~:26:
居然有人話唔靚~~~唔係掛~~~
黑色三連敗 發表於 23-12-2010 03:59 PM

真ga,我已經聽到有D鬧嘅聲音,
好多人唔明白,批評就易,做出嚟嗰個就難!
亦唔識欣賞別人花咗嘅心血。
真ga,我已經聽到有D鬧嘅聲音,
好多人唔明白,批評就易,做出嚟嗰個就難!
亦唔識欣 ...
Tasuku 發表於 23-12-2010 04:11 PM

我真係唔覺差~~~唔通我少睇外國特技片 :(

我諗要做cg做到咁~~~應該花左唔少時間同心血 :shiny:
Vince 發表於 23-12-2010 04:11 PM

正~~~:handshake:
我真係唔覺差~~~唔通我少睇外國特技片

我諗要做cg做到咁~~~應該花左唔少時間同心血
黑色三連敗 發表於 23-12-2010 04:22 PM

我都唔覺差,仲好有feel~~~~

之前睇過嘅製作特輯片已經揾唔返~~~
短短地可以睇吓哩個濃縮版,應該可以感受到台前幕後所有人嘅熱情!
http://www.tudou.com/programs/view/xbKp-xR38tg/
我都唔覺差,仲好有feel~~~~

之前睇過嘅製作特輯片已經揾唔返~~~
短短地可以睇吓哩 ...
Tasuku 發表於 23-12-2010 04:44 PM

真係花唔少心機~~~絕對係外國級水準 :$
一定要睇呀~~~:*:*
連新TRON都 ...
Tasuku 發表於 23-12-2010 03:56 PM

That's OK, they are always make reference to Transformer level, they have no idea the money needed.
唔知香港有無得睇呢~~~
唔知香港有無得睇呢~~~
cybaster 發表於 2-1-2011 10:19 PM

聽聞2月上
頭像被屏蔽