Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] RIOBOT Break Bladeデルフィング第三形態

型係幾型, 但穿甲等如故事設定一樣, 上身差不多零可動

玩劍嘅話第二型態都有。

如果減價會諗吓嘅

或者等第四型態
回復 14# felixchi

http://www.amiami.jp/shop/?set=english&vgForm=ProductInfo&sku=TOY-RBT-1367&template=default/product/e_display.html

但運費要到 出貨日先知係幾多錢
回復  felixchi

http://www.amiami.jp/shop/?set=e ... RBT-1367&templa ...
chal 發表於 23-12-2010 11:19 AM

thanks!
想問下amiami可以送海外? 樂天都可以嗎?
必入 ~~~~

請問有無人知邊處有得訂 ??
chal 發表於 22-12-2010 02:41 PM

pm 個網俾我..thanks:63:
pm 個網俾我..thanks
mmm2000hk 發表於 23-12-2010 03:19 PM

上面大大有post link
回復 17# chal

thanks and useful!:71:
想問下依部機係咪 主角機黎架?? 點解會變左紅色GE
入呀:no:
有 無人試過訂過???可唔可靠???:handshake:thanks
想問下依部機係咪 主角機黎架?? 點解會變左紅色GE
sk9091 發表於 24-12-2010 09:47 AM

係主角機加左裝甲.  因為全世界用石英嘅魔力嚟開槍, 用唔到槍.
呢隻歷史文物係專登比一啲無魔力嘅人用.

要靠加厚咗嘅裝甲衝衝撞撞, 加上好快就食晒電, 所以近擊爆甲就走.  爆甲後先用到劍, 及顯出呢部機嘅特性 - 跳躍力奇高

有 無人試過訂過???可唔可靠???thanks
mmm2000hk 發表於 24-12-2010 10:37 AM

Amiami 幾可靠嘅, 外國好多鬼仔都用嚟訂日本野

美國咁遠都OK, 香港都應該可以放心掛
Good !! :36:
回復 24# mmm2000hk

Very reliable. I bought from amiami a lot. btw I live in the US.

日本已出

http://www.1999.co.jp/10135816

OVA 第五集幾時出??@@ 好想睇!!
I hope I will be the first one to issue report for this................ :shy: