Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 4月予定 S.H. Figuarts NEW電王 ЗЬьユヱиルみу Ьэ①ЖみVer.

膠腳金屬腳咪又差唔多,總之以消費者角度來説依隻比較抵玩吧~
回復 89# tvg

another agito 都係膠腳, 一樣做到好多動作, 金屬腳就要成賣到成$400-$1000, 唔係好合邏輯.........
咦..個post又上返黎
既然係咁送多張新圖比大家

其實最近d shf變晒膠腳真係覺得b記好冇誠意
但依隻又唔係限定又有咁多配件就算數啦:DD
我個人比較鍾意膠腳,金屬腳好麻煩,好易掉色,好果腳是黑色都話易d補番佢,好似w甘,金屬綠,好難調番d色!
流線型左好多..但金屬parts我是支持的...因為墜手感覺很重要呢:34:
膠腳都算....但比返腳板d彫刻比我丫....
膠腳唔係問題,係佢個ball point搞到好難企
...因為墜手感覺很重要呢......
老文 發表於 4-1-2011 11:52 AM

也是呢.....其實小弟一直也沒理會墜手感,直至近期的 SHF Hyper Kabuto....個樣咁威猛,但竟比普通 SHF Kabuto 輕手.....總覺得怪怪的....:45:
very good outlook wow~~

:love:
膠腳唔係問題,係佢個ball point搞到好難企
yugi 發表於 4-1-2011 03:08 PM

對呀!
金屬腳那種"構造"接地性好很多!
昨晚玩hyper kabuto先發現膠腳好唔掂.......:70:

価格(税込):3,675円 発売日: 2011年04月
■商品仕様
・全高約140mm
・使用素材 ABS、PVC、POM製

■セット内容
・本体
・交換用手首
・キンタオノ
・ウラタザオ
・マチェーテディ
・デンガッシャー(ソードモード)

:handshake:
咦..個post又上返黎
既然係咁送多張新圖比大家

其實最近d shf變晒膠腳真係覺得b記好冇誠意
但依隻 ...
aesopq 發表於 4-1-2011 08:06 AM

嘩!!! 好多嘅送呀!!!:shiny: 我個人覺得膠腳影響唔算大, ball joint先至係最大問題!!!!!!!:70: