Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 4月予定 S.H. Figuarts NEW電王 ЗЬьユヱиルみу Ьэ①ЖみVer.

有大貨,就算炒都唔會去到天價啦,除非代理玩野唔入ja,或者全港d舖有共識唔入貨,抄起佢?
如果有炒家屯貨,就睇下佢食得幾多囉
再講,佢係炒都唔會上到千幾啦,只不過一隻膠玩具
如果金屬parts同之前果隻一樣,這會是我第一隻shf

唔好好似hyper kabuto咁令人失望啊!
老文 發表於 22-12-2010 02:12 PM

隻kabuto未開盒前滿心歡喜,開盒之後就頂頂聲。

輕飄飄冇金屬我都接受到,但hyper clock up胸甲同背甲一打開就頂死晒個膊頭,心情猶如沖咗個凍水涼,有d傷風添。
有大貨,就算炒都唔會去到天價啦,除非代理玩野唔入ja,或者全港d舖有共識唔入貨,抄起佢?如果有炒家屯貨 ...
coldstone 發表於 23-12-2010 11:21 PM

講真,佢地有咩做唔出?
回復 77# iorik

所以有時新野唔一定好,改進是一定有的..但就怕會出現d本來不會發生的無厘頭意外矣:68:
有大貨,就算炒都唔會去到天價啦,除非代理玩野唔入ja,或者全港d舖有共識唔入貨,抄起佢?
如果有炒家屯貨 ...
coldstone 發表於 23-12-2010 11:21 PM

佢係炒都唔會上到千幾啦,只不過一隻膠玩具  <---main point :74:
其實舊ver...我都唔覺佢值十幾條fish...所以我買左12" NEW 電 :78: 冇買呢隻:o
4月再出,ok,會再入~
不過到時都唔知到會唔會唔變左做限定……
:$ 繼特區政府打擊炒樓後,笨大最有效打擊炒家之作!:43:
終於可以一入!:52:
唔知點解會有人認為"炒價"入左既會好唔抵

既然唔係一式一樣,又點會唔抵

而且D錢都洗左,又搵得番…何解呢
有入舊 , 到時新版渣劍 , 舊版渣其他野
忍左手咁耐果然係冇白廢到:$
我&#21709;大家炒到火紅火綠時用四魚買....咁算咩啊?!hahahaha~
入硬,b記好野!b記萬歲!
太好啦! 仲要唔係限定! 有晒三種武器, 之前天價買唔到終於可以購入~
最近bandai 真係好體貼喎, 再販兩樣天 ...
leah周 發表於 2010/12/22 01:40 PM

agreen!
新版應該係膠腳,
所以舊版仲有收藏價值,金屬腳!
繼特區政府打擊炒樓後,笨大最有效打擊炒家之作!
終於可以一入!
麥師 發表於 24-12-2010 03:55 PM

really? 唔好唔記得部份玩家都打擊埋