Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 鐵甲傳奇之一炮三響 part2&3

頭像被屏蔽
:64::71::71::71:多謝阿仁大大詳細講解 !!!great post !
好,轉入part2,深淵裝甲(Deep Dive Armor)。這本為電影原設裝甲, 但這概念其實一早在80年代便己有, ...
Aryan 發表於 20-12-2010 08:10 AM

原來係佢!!

我記得6”係 橙加黃, 仲有大炮同飛行器,唔講都唔知係同一款!!

回復 17# gumng

其實都未必是佢,只是相似我就揀黎用。。。

6‘’有兩個版,其中一個就是咁全紅腰的(不過反正入3.75就搞掂曬:73:)。。。
頭像被屏蔽
:71:強!
:71:
好正既Report, 唔知大大會唔會來個全家幅呢?:35:
Great report & photo, support!:71:
ironman 好似好少6吋玩具, 而且普遍度低, 對於想入坑的我, 入手有點困難....:79:
嗯~ ok, 我都係會主力介紹6"嘅~ 咁就唔會點同你撞啦
Devil_Fudou 發表於 20-12-2010 10:18 AM

支持大大; :77:
小弟較鍾意6", 因可與山口, SHF...等crossover:)
好型:61:
回復 21# virtualman

你可以去我blog度睇返,我以前有全家福的(當然果陣一定比而家少左d咖喇)
回復 22# roystoy

其實電影版都唔少的,而我以前亦講左好多,同上你可以入我blog睇返6“的舊post
回復 14# warxv

呢個真是,加上6”越出越少至於仲越黎越貴。3.75算是一個不錯的補充
回復  roystoy

其實電影版都唔少的,而我以前亦講左好多,同上你可以入我blog睇返6“的舊post
Aryan 發表於 22-12-2010 09:19 AM

睇仁兄的blog,真係學唔小美玩 and 美漫知識!
值得推介!
回復  gumng

其實都未必是佢,只是相似我就揀黎用。。。

6‘’有兩個版,其中一個就是咁全紅腰的(不 ...
Aryan 發表於 21-12-2010 03:49 PM

係啦!好多款裝甲都差唔多,真係唔知佢地嘅分別!
強帖留名, 支持:71: