Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 紅磡GUNDAM EXPO 突然暫停, 究竟發生咩事?!

反狗城不嬲都11算架喇...
open today. but nothing worth to go
有冇搞錯... 4000 yen 賣 44X 貴唔貴d呀
個台係咪透明的? 好似日版都有?
leah周 發表於 18-12-2010 02:19 PM

$200 00電容版
$100 O-Raiser
$100 GN-Sword III
$40 金屬色
差唔多啦~~~~
:DD
今日去了, 只係展出少少新商品, 無乜野睇, 銷售攤位仲大個展覽攤位......... 個大門口都仲係用布封左........... 兩隻無頭00大公仔用布蓋住左......... 唔知攪乜.......... d貨品價位......得啖笑咁囉~~~
:ar:
只想知道robot魂 的限定OO Raiser gn condenser type 平唔平得過Y記
leah周 發表於 18-12-2010 01:14 PM
pls check my post , I have all special toys price
$200 00電容版
$100 O-Raiser
$100 GN-Sword III
$40 金屬色
差唔多啦~~~~
鴨仔 發表於 19-12-2010 12:07 AM

我都知個價算係咁, 仲平之前日本魂展o既貨少少少少... (y記仲搵到$45x)
btw, 都係博佢賣剩推出街賣...
pls check my post , I have all special toys price
S20081997 發表於 19-12-2010 12:13 AM

ya, checked, thx:71:

今晚7PM左右去左,門口的確封了,但D人由旁邊D"裂縫"(即是"那"...廣東話怎寫....?書面都唔知用乜字好...)入去.D模型都有開燈DISPLAY,但等身大只DISPLAY了UNICORN,00用布封了.
中間個動畫館冇開,個舞台都冇突別野看
.ya, checked, thx ..
leah周 發表於 19-12-2010 01:04 AM
:64:bro L , U a wellcome
我想問攤位遊戲有乜獎品?
頭像被屏蔽
聽聞係"跳 FUSE"無電
聽聞係"跳 FUSE"無電
chlycab 發表於 19-12-2010 09:30 AM
:50: 2 days 跳 FUSE !!
I will go today ,
may be 3 days 跳 FUSE :80:
我想問攤位遊戲有乜獎品?
laukahoj 發表於 19-12-2010 02:24 AM
cheap cheap 300yen old BB
Yesterday gone; Wasting gas...:80:
cheap cheap 300yen old BB
S20081997 發表於 19-12-2010 12:14 PM

今年咁差...以前有時啲大獎都OK ga wor...