Toysdaily 玩具日報

查看: 18229|回復: 47

[分享討論] 紅磡GUNDAM EXPO 突然暫停, 究竟發生咩事?!

今晚7:30 PM去到都會廣場, 竟然發現GUNDAM EXPO範圍欄住曬,

仲貼左張告示話 "GUNDAM EXPO will be suspended until further notice. Sorry for any inconvenience caused."

攤位遊戲都無開, 開o既得扭蛋同賣野counter;

仲聽到瑞記工作人員用手提電話講「如果停左」o既人手分配問題

究竟係咩事呢?!?!?!

相關帖子

頭像被屏蔽

12月17日下午2:00到達現場影咗少量照片

此為展覽會場中央之影片放影室, 當時播緊Gunpla Builders Beginning Gundam第一話(無字幕 )

12月17日下午約3:30之後會場張貼告示

會場唔知係咪未完全準備好開放, 展覽感覺似笨大高達玩具模型產品SHOW ROOM, 完全無驚喜!
現場發售之產品價格聞驚色變:80:
香港搞之GUNDAM EXPO 真係一年流過一年!
走轉旺角算吧!!!!!!
走轉旺角算吧!!!!!!

:DD:DD
12月17日下午2:00到達現場影咗少量照片

此為中會場中央之影片放影室, 當時播緊Gunpla Builders ...
xjohn 發表於 18-12-2010 01:33 AM

thx for sharing
哈哈,仲諗住星期六去下,聽你咁講真係好彩無去到..........
頭像被屏蔽
唔通懷疑模型比人放左炸彈:36:
我就係下午去到無得入之其一。

不過我真係坐火車去轉mk,重有收穫添。

買左隻疑似RE3 1/6 Alice。玩 ...
godofcat 發表於 18-12-2010 07:56 AM
normally all show day one will happen this
is delay ten mins or two hours or full day :80:
唔通懷疑模型比人放左炸彈
神風的清響聲 發表於 18-12-2010 11:04 AM
no, no, is 懷疑Gundam 模型are炸彈 :DD:DD
只想知道robot魂 的限定OO Raiser gn condenser type 平唔平得過Y記:o
回復 11# leah周

44X, 不過有個台送
頭像被屏蔽
請問高達展今日有冇開呀????
回復  leah周

44X, 不過有個台送
Squall 發表於 18-12-2010 01:20 PM

有冇搞錯... 4000 yen 賣 44X:blame: 貴唔貴d呀
個台係咪透明的? 好似日版都有?