Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hottoys VIP X'mas Gift

琴晚拎左... 有d失望, 不過, 都認同其他CHing所講, 有禮物收, 仲想點丫, thanks HT
澄澄老豆 發表於 18-12-2010 09:43

:71:做人要知足!因為知足先會常樂!
有禮物收仲想點吖~真係欠左你既咩:54:
其實大家都唔係至在佢的份量, 反正有心既話, 一個sms祝福都好好.

只係, 可能同大家既希望有d唔同, 我一見到, 都唔覺得好特別, 唔會有特登攞, 行開mk先.
其實大家都唔係至在佢的份量, 反正有心既話, 一個sms祝福都好好.

只係, 可能同大家既希望有d唔同, 我一見 ...
小甜甜 發表於 18-12-2010 11:36 AM

對,我寧願只收到SMS,感覺更像朋友更溫馨
呢個真係... 出開街順便上去拎,無所謂... 之後,都唔知掉唔掉落垃圾桶好
回復 13# Toro

點都要回一回你 ! :71:
一個二個又要鬧又貪...:35:
作為今年第一次收HT既聖誕禮物既我,有咁既心意,我收晒貨了

但如果咁多位尊貴VIP咁唔滿意.....
不如組團踩上去理論啦,大大聲話做咩上年同今年咁大分別架
D聖誕禮物縮晒水架,再唔係坐係佢門口絕食抗議,搵埋議員記者 !!!YEAH
回復 36# PPerry
我真正喜歡呀,大大不如摞左送比我丫~~~~~~~哈
VIP X'mas Gift已收, 現在感到很滿足∼
第一年收ht x'mas gift ,有小小失望可能上年個份太好~但玩落比d figure 拎返住自己個素体都幾得意~
回復 41# PPerry
咁就真係多謝先~~~
如果你見到我賣,我十倍錢比番你~~~~
對,我寧願只收到SMS,感覺更像朋友更溫馨
呢個真係... 出開街順便上去拎,無所謂... 之後,都唔知掉唔掉落 ...
558558 發表於 18-12-2010 01:03 PM

can give me ???? I like ar...he!
但係唔係話19 號先開始布得攞咩???
旧年乜礼物咁大包吖??
今年咁多人喷既??
頭像被屏蔽
原來是tokyo box裡頭個件 :78: