Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hottoys VIP X'mas Gift

我覺得好過癮wo~
心意野唔好嫌三嫌四啦~~~~merry X'mas:71:
樓主講得岩,人地安排左人一個個VIP CALL黎拎禮物,咁既禮遇唔係乜野公司都畀到。
呢粒1:6公仔玩既1:6公仔 ...
Toro 發表於 17-12-2010 11:11 PM

終於有人說人話!!! :71:
I am not VIP T_T but i like it, any c hing dont like can $ell pm me ?
Yes! 都係一番心意!

Hot Toys Merry X'mas
其實HT份禮如果只係一張card既話,都對得住天地良心啦。始終佢送係人情,吾送係道理,出面做生意既,有幾多間會大手筆益VIP?:52:

只係可能上年送既禮超勁,所以往後既X,mas Gift都吾會再有太大既驚喜咁解羅。:34:
頭像被屏蔽
可能舊年 vip 人數少 d, 今年人多左, 隻 figure 咪細隻左囉~~~
shiine 發表於 18-12-2010 12:13 AM

送晒3款body~~就好了~HOHOHO:43:
值得一讚的是call我位小姐好有禮貌又有耐性,好過啲舊sales好多
hottoys 現在d service 非常好
我好喜歡比較年長的那位四眼姐組diors ~態度好有效率~:shy:
回復 13# Toro

我都忍唔住要讚這位師兄,針針到肉,好有見地:71:
真的好過啲人又要小HT啲野唔得,轉頭又走去買,又要貪心

唔好對號入座吓:38:
可能舊年 vip 人數少 d, 今年人多左, 隻 figure 咪細隻左囉~~~
shiine 發表於 18-12-2010 12:13 AM

又或者VIP買野少左,都會有影響:36:
:67:又幾過癮
隻野比figure 玩既玩具呀?
幾得意丫~~~~~
不過我吾係vip,得過恨字~~~~~
shiine 發表於 18-12-2010 00:13

:67:
    你拎左未?
琴晚拎左... 有d失望, 不過, 都認同其他CHing所講, 有禮物收, 仲想點丫, thanks HT