Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 魂SHOP S.H. Figuarts Kamen Rider Skull Crystal

Skull 就唔入兩盒了~ 一新一舊攪掂晒~ 留番錢入 BM Skull
fktuen 發表於 21-12-2010 04:07 PM

BM Skull??
回復 123# superterry

Kamen Rider Skull
[Bandai x Medicom] Project BM!

回復  superterry

Project BM!
fktuen 發表於 22-12-2010 09:30 AM

呢隻我仲冧緊..又想入全黑joker..555detal:60:..我應該會放棄儲齊平我10子..放返D出去...:49:
回復  superterry

Project BM!
fktuen 發表於 22-12-2010 09:30 AM

等飛哥買左之後分享:77:
呢隻我仲冧緊..又想入全黑joker..555detal..我應該會放棄儲齊平我10子..放返D出去...
takeshi 發表於 22-12-2010 09:39 AM

本來都諗住入全黑joker, 但 落訂時見到 RAH JoJo神父......又因為訂了 RAH 空條徐倫....
結果諗多半個鍾後放棄入joker改入神父....

我都有諗緊放番隻 BM Decade ...換隻 [Medicom x Enterbay] UU 笹本絵里
因為早前訂了隻 探偵物語,單丁一隻唔好睇嘛...
以下是小弟一對對的大計~ :78:

等飛哥買左之後分享
reita 發表於 22-12-2010 10:15 AM

但我一隻 12" 都未分享過.....:55:
reita兄唔好叫我飛哥啦,這裡有很多高人,小弟真的不感當呢
而且我還是新手 :)
尋日已訂:73:~要等漫長嘅5個月:42:
但我一隻 12" 都未分享過.....
reita兄唔好叫我飛哥啦,這裡有很多高人,小弟真的不感當呢
而且 ...
fktuen 發表於 22-12-2010 10:47 AM

我都未買過.見到BALCK &((  都幾吸引:58:
我都未買過.見到BALCK &((  都幾吸引
reita 發表於 22-12-2010 11:21 AM

black...好似試過6字頭.....
本來都諗住入全黑joker, 但 落訂時見到 RAH JoJo神父......又因為訂了 RAH 空條徐倫....
結果諗多半 ...
fktuen 發表於 22-12-2010 10:42 AM

嘩~:Q你又入埋笹本絵里 都好甘下wo...
JoJo都係個超深淵....好在我吾岩...:(

一放棄平成10子可套返d$入其他..爭掙中..如放我冧我會放埋den-o..kabuto..kiva..kiva我好憎套劇但隻figure真係做得好...

仲冧緊BM skull...因除全黑joker外..想入埋王蛇..仲要入HT 20世紀少年..+ 來緊Star war..Dr.鍾就睇情況..重有情咬金figma龍騎...:55:

全黑joker好似3月先cut訂..你仲有時間慢慢冧..  :he:
black...好似試過6字頭.....
改咩名好? 發表於 22-12-2010 11:22 AM

CHING 咁勁!?  見極都7尾8頭!!
呢隻我仲冧緊..又想入全黑joker..555detal..我應該會放棄儲齊平我10子..放返D出去...
takeshi 發表於 2010-12-22 09:39

joker ... 2千有無找 ?

*
睇阿吉川晃司白背心白褲, 好有宮內洋v3 feel
有..好似找返10令蚊..:(

BM出吉川晃司人形添呢~~:die:
終於都做番d有人性既事:)
小弟睇埋 1 月尾 MGF 出成點先, 話哂有埋個手提箱...