Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.47~~~9.8秒! 就是你絶望前的時間~~~Accel Trial

諗諗下又係喎...黑色既料, 好似隻隻都唔上色..
連少少有黑色既都唔上 e.g. EK, DK
莫講話FJ 同 SKU ...
superterry 發表於 3-12-2010 04:04 PM
論靚仔FJ 同 Skull 當然無人會反對啦~~~但黑色部份係膠色就真係美中不足~~~:oh:
響鬼如果出shf可能唔夠sic 咁夾
davidki99 發表於 3-12-2010 04:18 PM
響鬼 SHF 我都好期待~~~:)之前啲裝著實在太肉酸啦~~~:o
很想看Trial的招牌T字踢~
原居民Mk-2 發表於 3-12-2010 04:20 PM
有沒有朋友有圖~~~有得睇GE話可以試試~~~:)
Accel Trial質素非常好,等埋下個月的Weather就可以影下名場面~~
我又來支持了~:)

唔...有點後悔沒有訂了?
...這是令我有這種感覺的好東西呢~總覺得以他在劇中的表現來說, 即使一般發售也沒問題才對呀...
十卜:71:
十卜~~ 呢隻我覺得一般~ :)
好正 , 聽日收工去買!!!
歐比旺.肯諾比 發表於 3-12-2010 04:41 PM
星期六買嘢真係有 MOOD 啲~~~比比兄~~~:)
Good post for support, 我或會今晚出相, 但未影....

"一件未插入 Trial Memory 的 Accel Drive" - 但 ...
bigjohn2hk 發表於 3-12-2010 04:43 PM
無辦法啦~~~以前整模型果啲架生全部掉晒~~~加上技術生疏~~~我已經唔識改嘢啦~~~:unhappy:就咁玩吓就算啦~~~:shy:
some大魔力沒法擋:)

AT既面相係睇得出比官圖更好
整體真係有限定既質素:$
support`~
豬咀:DD
Accel Trial質素非常好,等埋下個月的Weather就可以影下名場面~~
nichiki 發表於 3-12-2010 05:03 PM
其實唔使等下個月~~~係呢個月聖誕節後幾日就有天氣先生啦~~~:$
我又來支持了~

唔...有點後悔沒有訂了?
...這是令我有這種感覺的好東西呢~總覺得以他在劇中的表現來說 ...
手榴蛋包飯 發表於 3-12-2010 05:14 PM
沒有訂貨也不打緊~~~原來街價只是相差十元不夠~~~可以放心買下他吧~~~:D
十卜
dennistoyS 發表於 3-12-2010 05:24 PM
THX dennistoys 支持~~~:shy:
Support some大
相影得好好

講返隻野
我o個隻左腳好緊,右腳頗鬆
要落wd40 ar :63:
好型ar!!!!!!!:61:support!!!!:71::71:
呢隻trial小弟覺得笨大出得非常好:$
如果日後入手的話相信我會給力D HD化佢:shy:
畢竟trial既出現令w一劇更加熱血起來:*
藍 A 哥 KO 天氣先生:

http://www.youtube.com/watch?v=PkA73ub_zfQ

係 8 分鐘開始
Support some大
相影得好好

講返隻野
我o個隻左腳好緊,右腳頗鬆
要落wd40 ar
KiraYamato0621 發表於 3/12/2010 20:25

我隻都有少少係咁 :no: