Toysdaily 玩具日報

樓主: timothy276217

[玩具攝影] 我既第一隻FIGMA-------RYUKI

出555 一定買~~
thanks comment.
恭喜tim兄:77:
唔錯丫都~:78:
越睇越熱血 , 話晒都係我最愛既拉打 , 都係要入嫁啦
:71:
回復 1# timothy276217

應該可以扭翻正ga D JOINT位,but如果太實就先用風筒吹吹先bo
正呀,羡慕......車車都好岩size@@
support tim兄的report
good^^
.....十卜..
323 發表於 2-12-2010 03:32 AM
十卜
ZIN 發表於 2-12-2010 01:03 PM
唔錯啵
山吹老師 發表於 2-12-2010 09:39 AM

THX :)
尋晚都入左
其實佢比起平時的囡囡figma仲要輕
所以如差唔多價錢其實等shf好d
frankieccc 發表於 2-12-2010 08:56 AM

的確是貴了點呢:( 不過SHF唔知又會出成點呢~~
thx for report, great pic & report!
希望哩個系列越出越好, 比多D壓力SHF, 互相競爭, 邊個出得就買邊 ...
roystoy 發表於 2-12-2010 09:14 AM

哩個都可以係個唔錯既選擇:DD 點都好,謝十卜:shy:
用 Figma 技術生產拉打~~~似乎有需要改變一吓部份既有設計~~~要改良地方包括有~~~實色複眼~~~頭面上 ...
Somebody_Ex 發表於 2-12-2010 09:28 AM

係既,我覺得最緊要就係對複眼,因為好似剩係得佢有嘛:DD
由figma出,那麼滿意嗎?
影武者 發表於 2-12-2010 09:37 AM

其實價錢平返少少入既話,都尚可既:78:
希望出其他rider角色...咁既造型比例真係好正~
latu 發表於 2-12-2010 11:57 AM
我都幾期待黎緊既其他RIDER:)
成件事最驚喜的..我覺得係用得番架車..人仔固然靚左,可以即時用埋架車簡直錦上添花,仲可以用埋r&m既無雙龍. ...
老文 發表於 2-12-2010 12:16 PM
用到車係令我入手既最大因素:$
出555 一定買~~
lokia 發表於 2-12-2010 03:53 PM

哈哈,睇黎你係555既FANS wor:) 對SHF個隻應該有D失望啦:(
thanks comment.
gazza1211 發表於 2-12-2010 04:09 PM

WELCOME:77:
恭喜tim兄
F.S.飛煞 發表於 2-12-2010 05:37 PM

多謝:77:
唔錯丫都~
stephen727 發表於 2-12-2010 06:23 PM

都尚算可以既:35:
越睇越熱血 , 話晒都係我最愛既拉打 , 都係要入嫁啦
歐比旺.肯諾比 發表於 2-12-2010 06:38 PM

鍾意就入,哩種性格我鍾意:71:
himhimhim74 發表於 2-12-2010 07:19 PM

:64:
回復  timothy276217

應該可以扭翻正ga D JOINT位,but如果太實就先用風筒吹吹先bo
bully24285 發表於 2-12-2010 07:25 PM

但係我唔係JOINT位,係插JOINT個洞'咩'咗wor:80:
正呀,羡慕......車車都好岩size@@
★銀時 發表於 2-12-2010 07:55 PM
過幾日平D個時可以考慮下佢架:77:
support tim兄的report
good^^
KiraYamato0621 發表於 2-12-2010 08:19 PM

THX KIRA兄:77:
多謝報告:77:
但始終覺得唔太值.....就算以星期三價唔值... SHF始終質素高些,
又可能只係我對Ryuki既愛唔夠深...:52:
多謝報告
但始終覺得唔太值.....就算以星期三價唔值... SHF始終質素高些,
又可能只係我對Ryuki既愛唔 ...
virtualman 發表於 3-12-2010 01:09 AM

今日我入手時 , 見 D 上色咁差... 心沈左一沈 ,
返屋企開盒... 先發覺個樣原來都唔掂...
又係千揀萬揀揀著爛橙...

點知一玩... FIGMA 用軟膠遮住關節 , 關節 GE CUTTING 方式
配件又夠多 , 配件又有心...
即刻覺得 100% 值呢個價 :36:
我一向覺得 SHF D 手腳一節節係好核突的...
多謝報告
又可能只係我對Ryuki既愛唔 ...
virtualman 發表於 3-12-2010 01:09 AM

買玩具既野慢慢黎都唔遲,好價先入lor:73:
今日我入手時 , 見 D 上色咁差... 心沈左一沈 ,
返屋企開盒... 先發覺個樣原來都唔掂...
又係千揀萬揀揀 ...
玩具 發表於 3-12-2010 01:26 AM

完全係我既感受:71:
support~~