Toysdaily 玩具日報

查看: 15069|回復: 22

[分享討論] SIC 56 Kuuga Decade Edition 試玩

相信大家都知道今次哩隻周街都係老鼠

我都入左兩隻 為既只係方便去改其他型態

原因係我一直都唔鐘意SIC 13 22 個頭

係非常唔鐘意!! 好在安藤出返隻可動性大既KUUGA 如果唔係竹谷個隻拍埋去

其他9個假面到係非常之咁唔夾

以上係我個人意見 不喜勿插

去圖開始喇

KUUGA:首先講明 我係有頸架

睇黎今次SIC 56 係手型共用 只係換拳頭上既甲

以下係P圖
我買入既原意就係為左改其他型態

今次只P個頭改就慢慢LU

講真56 個頭我覺得好好多喇睇落都冇咁惡

多謝收看 謝謝
nice~~
可唔可以PM我入手GE途徑???
how and why the mouse comes out actually?
your pictures look cool!
ching 我都想知入手GE途徑
有d似極魂:35:
麻煩你告訴我入手途徑!感激!謝!
回復 8# Greed

Y記有
ching, could you tell me 入手GE途徑 ??   Many thanks!!
我都想知入手途徑。 可pm我嗎thx
我也不怎麽喜歡竹谷版的空我,覺得太過僵屍化。但安藤的相比之下又實在沒有特色(形象相近的40號AGITO反而還更有沖擊性,安藤退步了嗎?),幾乎就是在原設基礎上堆線條。

個人還是希望SIC回到最初不可動、專註於造型的老路上
我也不怎麽喜歡竹谷版的空我,覺得太過僵屍化。但安藤的相比之下又實在沒有特色(形象相近的40號AGIT ...
gsd748 發表於 1-12-2010 05:10 PM

不能認同更多:36:
買多d老鼠  正貨就無人買 再等咷樓價出現 ?
如果所有玩具都有老鼠唔知會變成怎樣呢?
吾知可吾可以用56個骨架用係sic13 or 22身上,因為舊骨架好廢.....:unhappy: