Toysdaily 玩具日報

查看: 2733|回復: 13

[玩具攝影] 隨便影影~最近入手之物

最近都無咩買過野,又要搵PART-TIME,
之前見SHF 555 要2條魚,所以無入...前日一上阿胡,哇,1魚七,即買...今日交收,
但係人懶,手指同腳底都未補油....:49:
兩部電單車都叫OK價入手,因為個人真係好中意呢兩架,喜歡程度同喜歡THE FIRST 1號,2號一樣!好期待SHF 旋風2號!:)
其實仲入左隻JOJO綠色法皇...但係我唔記得左影:time:
最近搵緊隻JOJO銀戰車...希望各位大大見到有貨或想放既話想知聲小弟....
而且最近越來越中意部D7000....真係好正!
...各位...我又UP完風濕啦...:66::66:

等我打個電話比條女,睇下佢係邊先?

你...係你啦...唔好兩頭望,話比我知,我型唔型?

:71:
好正!
請問一下, 2架電單車係唔係盒蛋定扭蛋果個系列:?
盒蛋果隻來加....~~
銀戰車噚日見肥趣有喎, 個價都可接受!
很正呀!!! :handshake:
2號車同1號車的 size 差不多!!! :50: (which means it could fit for SHF, right)
可否請教大大2號車是在那裡入手? :64:
faiz出絕 唔該換一換變身器- -"
回復 7# fktuen

我係u字頭論壇模型類買賣入邊買的.1魚4入手,一set買的
回復 7# fktuen

後悔之前阿wo上邊有set一魚找2雞無入到...
1 OT question..............

Why not use Johnny Rideen as your heade pic.?  :(
回復 11# Douglas.M.Saint

換左icon.@_@''
很正呀!!!
2號車同1號車的 size 差不多!!!  (which means it could fit for SHF, right)
...
fktuen 發表於 27-11-2010 14:26

no~~~d車應該係1/18黎~
no~~~d車應該係1/18黎~
無名老先生 發表於 27-11-2010 06:36 PM

即是市面那對細一二號 Cyclone 電單車?
因為那對車相前是 SHF Faiz 相片, 令我覺得對電單車也是 SHF size :66: