Toysdaily 玩具日報

查看: 5392|回復: 12

[新品消息] 特別消息:SOGO已返最新TF Reveal The Shield 及PCC 5in1 Dinobot系列!

頭先食飯行過SOGO,見到由今日開始至12月6號會有X’mas special promotion,好多玩具都做緊聖誕特價。
令人驚喜o既係TF 2011 wave 1 Reveal The Shield (Legend, Deluxe, Voyager)及PCC 5in1 Dinobot原來已經返o左現貨,想用正價買新玩具o既就要快手!! :74:  

Reveal The Shield
SPECIAL OPS JAZZ (Sports Car) :$  

TURBO TRACKS (Sports Car) :shiny:

Deluxe Generation
THUNDERWING (jet)

Voyager Alliance 2011 Wave1
LUGNUT (Bomber Jet)

PCC 5in1 DINOBOTS & CONSTRUCTICONS   :!

謝謝大大~~~ 你見到時數量多唔多?
我絕對相信你係SOGO員工在這裡幫SOGO賣廣告.
我求先五點幾去完....已經soldout!!!  (原本買到...黑到唔想再提!)
我問d sales今日開始咁快就無~~!? 佢地話想補但係無lu~
我話下!? 得幾隻咁都算優先售賣....!?   同埋價唔平!$)無特價~
唯有等12月大貨吧~~~!!!!
DINOBOTS sold out.....
how about Jazz? still has stock?
尋日去到DINOBOTS見都見唔到了~~~~   唔知今日仲有無人知仲有無補貨呢!?  (咩都無)
how about Jazz? still has stock?
albegas 發表於 26-11-2010 12:14 PM

None....
尋日去到DINOBOTS見都見唔到了~~~~   唔知今日仲有無人知仲有無補貨呢!?  (咩都無)
玩具烈士-奇雲 發表於 26-11-2010 12:16 PM

還想著今晚去看看...唉, 每款只有幾隻當然會極速售罄啊...:67:
None....
felixchi 發表於 26-11-2010 12:19 PM

大大岩岩今朝去過?   仲以為點都有D補貨tim.....
ha? then, no need to go....
今朝去過,只係買最後一隻thunderwing咋
新legend就仲有少少存貨
:31: 咁多兄弟空手而回, :53:呢個禮物展真係好, :55: 。
會展將會開的禮物展, 唔知會唔會有大家想要的老變呢?