Toysdaily 玩具日報

[新品消息] HOT TOYS: Are you ready to enter the Tron city now?

M記仲係停留喺幾年前0既技術....除左拉打...我都好耐冇買佢地D野了...
heewing 發表於 24-11-2010 11:22 PM

M記應該停留在十年前吧……
呢部電單車本身都幾重bat-pod影子喎
M記仲係停留喺幾年前0既技術....除左拉打...我都好耐冇買佢地D野了...
heewing 發表於 24-11-2010 11:22 PM

PBM好D,部金田電單車都OK
Medicom真係麻麻
頭像被屏蔽
會唔會哩隻出完又戰損, 跟住又ver2咁架?
bad-aries 發表於 25-11-2010 11:15 AM

我相信不會

因為這個版本已經很貴

傳聞 HK $2,800.......:@
頭像被屏蔽
嘩頂, 2800.  咁可能今次都唔駛衰比HT.
bad-aries 發表於 25-11-2010 12:50 PM

2800....真係太貴啦~
2000都仲可接受
我一相慣願...HT今次會攪d新野~ 可能會有著燈的新body or 新的著燈設計套入呢隻fiure入邊..如果只係套衫用螢光物料當發光就無乜吸引力了...同埋都無乜大買點
如果要$2800都合理, 因為一架bat-pod都$1500啦, 而且light bike基本上係成架有燈.
而一隻有燈的figure (eg ironman) 都會區1300左右, 主角又係全身有燈, 又應該貴少少. figure + bike 一set $2800都合理的(assume連figure本身都係有燈而唔係"反光料"), 不過我自己應該唔會買了.
ps: 睇trailer又唔覺有戰損版, 反而個女主角架車係4輪的. 仲有plane 同壞人的"flight suit"?
另外如果出埋 jeff bridges就好啦~
覺得係又一套保衛奇俠........
2800....真係太貴啦~
2000都仲可接受
aruns 發表於 25-11-2010 01:13 PM

GHOST RIDER 車連人 都要1780啦...

頭....同車輪著燈...

大佬...呢套...人件衣服....基本上全身著燈

架車 又有燈著....2千8合理囉.....比起拉打連車合理得多....
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
有傳個 body 唔郁得,有大大知嗎?
Yes.   Body is fixed to the bike !!!   :70:

Price is Ok, but ........... it is not 1/6 action figure now :53:

Need to see the display sample first before placing my order.