Toysdaily 玩具日報

查看: 11673|回復: 21

[新品消息] Green Lantern Movie Trailer Official (HD)

xxx.youtube.com/watch?v=f8ZPg8uaoR0
自己打3個w上去

DC超人a~~~2011 上畫
xxx.youtube.com/watch?v=f8ZPg8uaoR0
自己打3個w上去

DC超人a~~~2011 上畫
longpoon 發表於 18-11-2010 04:28 PM

好似幾不錯喎~~~雖然唔太識綠燈俠~~~
綠燈俠 正wor~~
睇開超人都應該見過佢
trailer好睇:71:
綠燈俠 正wor~~
睇開超人都應該見過佢
longpoon 發表於 18-11-2010 05:31 PM

個男主角係咪啱啱同Sandra Bullock拍求婚的惡魔(The Proposal)的靚仔Ryan Reynolds??
how about a fan-made trailer?

youtube.com/watch?v=_hTiRnqnvDs
香港上果陣會唔會叫返做「綠燈俠」呢?唔會又改D古靈精怪名掛:ice:
香港上果陣會唔會叫返做「綠燈俠」呢?唔會又改D古靈精怪名掛
stonekeung01 發表於 19-11-2010 10:08 AM

綠燈豪情
個男主角係咪啱啱同Sandra Bullock拍求婚的惡魔(The Proposal)的靚仔Ryan Reynolds??
Quentin 發表於 18-11-2010 04:59 AM

無錯, 佢亦係Marvel電影既Deadpool
回復 9# Devil_Fudou
綠燈俠亦有佢弱點,舉凡係黃色既物件,佢隻綠色能量介子就起唔到作用!而綠燈俠既死敵就係擁有黃色能量介子,完全兙制住佢既綠色能量介子!

原著裏面既結局篇都幾悲壯!因為綠燈俠守衛不到他居住的城市[大都會]以致被一夜毀滅,發狂失控的他飛往綠燈宇宙聯盟總部,要把宇宙聯盟總部內的核心綠燈能量吸盡,希望可以將毀滅了的[大都會]復原.............................之後新一代綠燈俠產生
無錯, 佢亦係Marvel電影既Deadpool
Devil_Fudou 發表於 19-11-2010 02:06 PM

o我~~~~唔怪得咁熟口面啦~~~
回復  Devil_Fudou
綠燈俠亦有佢弱點,舉凡係黃色既物件,佢隻綠色能量介子就起唔到作用!而綠燈俠既死敵就係 ...
G-man 發表於 19-11-2010 02:36 PM

我都記得!
現在電影版的…是否將來會發狂那位?

同埋…綠燈俠其實係咩能力?覺得佢好似咩都得咁既?會唔會係一個好無敵既英雄?
I am not sure. The trailer make it looks very 'light heart', .... doesn't seen too serious.
我都記得!
現在電影版的…是否將來會發狂那位?

同埋…綠燈俠其實係咩能力?覺得佢好似咩都得咁既 ...
原罪 發表於 20-11-2010 12:21 AM

yes!電影版男主角應該就係原著裏面第三代綠燈俠!而最新既係第四代綠燈俠,仲一個年紀好細既年輕人.................................但佢實力只
真係好一般仲唔係好抽得果種!!!

綠燈宇宙聯盟總部選擇左呢個年輕人做第四代綠燈俠,由佢去對付己經邪惡化了的第三代綠燈俠,但可惜佢實力唔夠第三代咁強一味捱打........唉!!!

***(以上只是本人憑以前記憶綠燈俠漫畫裏面既大概內容寫出,若有任何錯誤煩出各位大大指出更正和分享!謝謝~~~)
同埋…綠燈俠其實係咩能力?覺得佢好似咩都得咁既 ...
原罪 發表於 20-11-2010 12:21 AM

其實綠燈俠唔係無敵o架!當佢變成綠燈俠之後;若和敵人戰鬥就會大量消耗介子裏面既綠色能量,而佢必須於綠色能量用盡之前,飛返[綠燈宇宙聯盟總部]內既[綠色能源核心]幫隻介子補充返能量!

否則,佢用盡晒介子裏面既綠色能量之後;就只會變回普通人俾敵人任砌任打,以後亦再無能力飛返[綠燈宇宙聯盟總部]補充能量..........嗚嗚嗚!!!