Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超合金魂 金毛獅王 --- Closeup photos update on page 1 (17th FEB.)

如果係咁樣變形, 不如成對前腳拆左佢好啦, 咁鬼樣衰.
馬仔 發表於 31-10-2010 07:28 PM

讚成拆咗對前腳算
maybe can hide inside the Lion head....
fatestay 發表於 31-10-2010 05:29 PM

看他設計已知背面一定有問題(有前無後設計),因背面實在無空間比前腿收起,但如改設計張手掌收入小腿再 ...
WACOM 發表於 31-10-2010 06:46 PM

如果好似兩位咁講, 收對前腳入獅子裡面, 咁請問細機械人點插入獅子裡面呢?
如果笨大堅持唔改前腳,不如創作一件背包俾獅王做遮醜蓋啦,家陣背面好鬼肉酸,一SET POSE就穿崩,咁唔通叫班FAN屎淨齋企唔SET POSE?
卡通係捲入前臂 玩具無可能造到(除非係吹氣腳):38:點解唔換件呢咁咪兩全其美:71:設計玩具嘓個真係去死吧:53:
當大家看到會出合金魂時... 大家都好開心...
但笨大... 就好喜歡... 玩嘢... 出無問題... 不過一定會有D失望嘢比你班友仔

超合金魂呢條line, 大部份都係咁搵笨架喎, 如果以PG模型, ROBO魂等的造型比例結構等等作一比較, 咁既價錢, 咁既出品, 係因為焗你情意結要買姐.... 笨大係明做一件唔合格但你地班餓鬼中坑又會買的你俾左錢先, 只要版權在手, 冇人同佢爭, 佢出到我地60歲都唔會出一隻平靚正的你玩住, 一味食老本食到盡!!!
我接受唔到囉...!!!!
記憶中,上一次出的圖,獅子前腳是抓上膊頭。
上次隻六神個頭又細隻腳又長:53:我都硬食呢次唔會買:38:除非佢換件唔係就 no way
妖!側面睇真D簡直係一個獅頭人用兩隻手揹負起一個紅色人仔咁,家陣隻獅子前臂咁肥壯,到時隻獅子手應該打側45度左右就已經睇得好清楚,真係好眼冤!
講真...如果整到咁,我都係覺得唔好出囉,因為連我呢個fans都一定唔想買了...:59:
頭像被屏蔽
回復  滕井八雲

係獅頭內,不是獅身內,因其實如果獅子頭內無飛彈機關之類,獅頭內空間足夠放入我之 ...
WACOM 發表於 31-10-2010 09:41 PM

:71:
好唔掂呀大佬, 我係精明消費者, 決定唔會為情感而被搵笨, 決定唔買, 除非佢用"真心"去設計......
其實呢個都係試版,趕住show俾人睇下先,如果佢咁出,即係拆自己招牌,放心啦!