Toysdaily 玩具日報

查看: 8482|回復: 42

[個人收藏] [Z高達特約] 1/150 N比例都市連續劇 (很多圖)

早兩日,卒之有幸響深水埗入左KATO既斷市building 23-436系列!:)

雖然只得兩幢(全四幢),不過因為行左港九好多地方都冇哂貨,所以已經相當滿足!:$

而且呢間舖係以8算計,價錢都好合理!呢兩幢標3990yen,收我32x,而其中一件係display貨,老細好人收$27x!我見冇花冇污噪,直頭當係執到筍貨咁開心。之後佢知我俾cash再折,兩幢野最後實收58x!我開心都黎唔切!:43:

用唉瘋影左一晚,大家一齊俾d意見!:64:

組合一!:74:

組合二!:D

壞人出場!:he:

close up一吓,等佢上下鏡啦!:78:

好人出現,壞人即時走佬~~~~~:no:

點知一追出去,人地大佬出現!:Q

大家可以清楚睇到,連支槍都嚇到彎埋!但係我影果時睇唔到!:unhappy:

救兵到!:$好在咋!咁大隻單拖都唔知點打!:(

二話不說就衝埋去起腳,呢d咪叫做勇囉!:71:

之後自己友返轉頭幫拖,呢d咪叫做雷囉!:$

又話幫拖點知飛到冇雷公咁遠做旁觀者,呢d咪叫做契弟囉!:53:

後記!

其實冇乜後記,都係果句,想玩building,玩KATO!講完!~~~~~:43:

謝收睇!:64:
:71: hope U can make a lego city
喂喂喂!黎明話,欺山莫斯水,善事莫欺場喎!Zeta係邊?
成條街,好正~

在新香港大戰重高達的一幕~~:71:
註:呢一幕Z高達仲未出現既!我地係忠於原著既!至於特約名稱,咁既陣容唔叫Z叫乜呀?
:71:
What a good post that must add marks for support! :71:
註:呢一幕Z高達仲未出現既!我地係忠於原著既!至於特約名稱,咁既陣容唔叫Z叫乜呀?
常威 發表於 28-10-2010 12:43 AM

喂!你又呃我!原著打香港時,一來MK2冇飛行版,二來百式返左宇宙!:74:

不過我好同意,唔叫Z特約都唔知別咩 :(
喂喂喂!黎明話,欺山莫斯水,善事莫欺場喎!Zeta係邊?
呂品器 發表於 28-10-2010 12:32 AM

成套Z入面有一半都係MK2擔正既,
後半部先出Zeta, 所以都無可厚非既:38:
喂!你又呃我!原著打香港時,一來MK2冇飛行版,二來百式返左宇宙!

不過我好同意,唔叫Z特約都 ...
呂品器 發表於 28-10-2010 08:32 AM

真係好記性:71:
呢話好似係阿寶拍住嘉美尢既
好正:71:
Good Post !!!  Loving Z Gundam ... ...
喂!你又呃我!原著打香港時,一來MK2冇飛行版,二來百式返左宇宙!

不過我好同意,唔叫Z特約都 ...
呂品器 發表於 28-10-2010 08:32 AM

你當打緊 GVG 或者 Gundam無雙0羅:73: