Toysdaily 玩具日報

查看: 11616|回復: 18

[個人收藏] 我的 SIC

呢隻吾係小弟第一隻 SIC, 但自已對電單車有特別情意結, 所以第一款選擇影佢先, 相吾多 (希望影靚小小, 見得下人先 POST:( ), 但我會不斷更新, 多多支持! :77:

SIC 46 MASKED RIDER I AND CYCLONE
家裏空間不多, 所以我的 SIC 盒通常好快要掉, 但呢盒我覺得都幾靚, 係未掉盒之前留個影先 ... :55:

1號令,配車更加一流
不過我希望既係樓主唔好再掉盒喇,好珍貴,又唔會令玩具d件亂曬
1號令,配車更加一流
不過我希望既係樓主唔好再掉盒喇,好珍貴,又唔會令玩具d件亂曬
F.S.飛煞 發表於 25-10-2010 11:17 PM

同意! 1號配CYCLONE 真係好正, 仲未同影坐車相, 坐上去一定仲正
條腰好實下, 仲未換好, 過幾日再試試 ... :(
師兄我都吾想... 不過現實係好殘酷 ... :oh:
PS: 配件我會用細膠袋入著, 其實我都驚吾見/亂 ... :o
支持BA打!:77:
Support~~~~~~ :71:

Hope I can bring it out for shooting one day.  :shy:
支持BA打!
呂品器 發表於 25-10-2010 11:45 PM

Support~~~~~~

Hope I can bring it out for shooting one day.
Douglas.M.Saint 發表於 26-10-2010 12:05 AM

謝謝! :$:64:
:52:Good one!
Support.:71:
:71: I also got this and love the bike very much!:$  But throw away the "dead man" head at once after opening :69:...... Happy Halloween!:34::64:
同意! 1號配CYCLONE 真係好正, 仲未同影坐車相, 坐上去一定仲正
條腰好實下, 仲未換好, 過幾日再試試 .. ...
BlackAce 發表於 25-10-2010 11:40 PM

我盡可能都留盒,因為有紀念價值
keep件我都係順提姐,因為唔少人都試過唔見件
祝你有更多既分享:71:
welcome to this BLACK HOLE..............:71:
Good one!
Support.
Macross長谷有洋 發表於 26-10-2010 02:48 PM

:77:

I also got this and love the bike very much!  But throw away the "dead man" head at once afte ...
F-14 發表於 30-10-2010 05:35 PM

對! 掉左頭, 吾好比14 妹見到, 驚會嚇親佢 :(
:64:

我盡可能都留盒,因為有紀念價值
keep件我都係順提姐,因為唔少人都試過唔見件
祝你有更多既分享
F.S.飛煞 發表於 30-10-2010 09:26 PM

我會盡力影靚 D, 之後再 POST  其它 SIC :shy:

welcome to this BLACK HOLE..............
ba2784 發表於 31-10-2010 12:21 AM

:angry: 好! 第一隻攪掂後, 第二隻 一於介紹 KIVA (我第一隻 SIC) :$
I have yet to get this one :unhappy:
woooooooooooo:handshake:

Sorry brother just notice this post.......:64:
Great!

SIC V3

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-154493-1-1.html