Toysdaily 玩具日報

查看: 8062|回復: 16

[新品消息] 新書 MASTER ARCHIVE MOBILESUIT GM

MASTER ARCHIVE MOBILESUIT GM
2010年9月24日出版
日圓定價2200yen
全書共128頁

good ar!:handshake:
頭像被屏蔽
released in HK?  I know urs is ordered from web...
released in HK?  I know urs is ordered from web...
Gundam@EFSF 發表於 20-10-2010 09:41 PM

信和G/F曾經賣過要3字頭, 食水極深
我就直接係日本網上書店訂, 2200yen+船運費約600yen, 兩星期前訂今日去郵局取貨
有師兄話銅鑼灣sg百貨公司頂樓書店都出現過, 但我去到搵嗰時已經無晒貨
Nice book! :52:
信和G/F曾經賣過要3字頭, 食水極深
我就直接係日本網上書店訂, 2200yen+船運費約600yen, 兩星期前訂今日去郵局取貨
有師兄話銅鑼灣sg百貨公司頂樓書店都出現過, 但我去到搵嗰時已經無晒貨 xjohn 發表於 20-10-2010 09:49 PM

哩本書真係『正』~~~
到底佢文字話有星嘅盾,同無星嘅盾有咩分別呢?
三種光劍又有咩分別呢?

SOGO有貨都要十幾算,同你依家個價差唔多~
信和嗰間「陳列室」嚟啫,唔得罪D客已經偷笑,莫講話佢貴,就算平都去第道買,除非全世界得佢有啦!太子嗰陣一早俾我 Black List 咗~
頭像被屏蔽
訊鵝地下果間, 你講得O岩, 真係平都唔會幫襯.  至於太子, 你講既係邊間?
bad-aries 發表於 24-10-2010 12:24 AM

咪同一間,太子搬嚟信和嘛~

香港仲係有好多人唔鍾意份工或自己從事嘅行業,就揾D散客出氣!
對住D大客就好似隻狗咁,哩D咁嘅服務態度係唔得嘅!
Thx news!  :)

What is the strongest GM in UC?  Star Jagen or others?  :)
回復 11# Douglas.M.Saint

本書只係講到去GMIII....冇積根份.....雷姆都冇份......

本書出o個陣係日本~~用最普通o既價錢買左~~~:)
Thx news!  

What is the strongest GM in UC?  Star Jagen or others?
Douglas.M.Saint 發表於 24-10-2010 01:02 PM

應該是快變黑歷史的RGM-196 Freedom...
應該是快變黑歷史的RGM-196 Freedom...
Mythsearcher 發表於 25-10-2010 08:40 AM

Freedom 吉姆,
個名超勁~
應該可以進化成Freedom高達
Freedom 吉姆,
個名超勁~
應該可以進化成Freedom高達
Tasuku 發表於 25-10-2010 11:40 AM

從性能上來看可能要退化...
從性能上來看可能要退化...
Mythsearcher 發表於 27-10-2010 02:14 PM

即係 Freedom 吉姆 仲勁過 Freedom高達~~~~