Toysdaily 玩具日報

查看: 8080|回復: 34

[分享討論] HT Iron Man MK4 同 MK6 的決擇 (問)

想問各位意見, 小弟未買過HT但對Iron Man有興趣, 通常只買一隻應該買最後既MK6, 但我見好似 MK4 既可動性強大得多, 大佬們認為 MK6 可動 (尤其是下身) 會唔會差好遠呢? 謝謝 :64:
我古99%一樣, 反而係肩炮�parts 同tony頭你會唔會中意

4. 跟冇頭盔的tony頭 太陽眼鏡,甜圈

6.換裝parts, 機關,有頭盔的tony頭

個人意見,反正你依家訂mark 4 都要 1,2月先有得拿。
不如等mark 4出左現貨先決定都未遲!

看圖片很多地方一看就知道是一樣的
所以可動應該是大同小異
不會差多少
我古99%一樣, 反而係肩炮�parts 同tony頭你會唔會中意

4. 跟冇頭盔的tony頭 太陽眼鏡,甜圈

6.換裝 ...
mansiu123 發表於 14-10-2010 08:20 PM

跟冇頭盔的tony頭 太陽眼鏡,甜圈.....甘肯定係?:(
跟冇頭盔的tony頭 太陽眼鏡,甜圈.....甘肯定係?
maclcy 發表於 14-10-2010 08:49 PM

官網有講跟咩配件:74:
What about mark 5???:34:
What about mark 5???
quincy 發表於 14-10-2010 09:50 PM

呢隻唔使問, 都應該死好多人
頭像被屏蔽
其實我都好想要MARK 4 個頭,因為可以買個身體就可以玩2個造型,

不過最後我自己就訂左MARK 6, 因為肩炮同手甲激光劍(SPEC 有寫會跟2條Laser)
個人經驗...

之前死都唔訂MK IV等MK VI....結果MK VI一出即訂2隻....
但玩完WM之後,真係忍唔住訂埋MK IV,
因為想要佢個TONY頭,同埋早少少有得玩...

結論: 最終都係訂晒2隻...
其實兩件的features都好唔同, 點解做不了決定呢? {:2_111:}
兩隻都買law
i pefer mark 4 rather than 6
呢隻唔使問, 都應該死好多人
ilovetoys 發表於 14-10-2010 10:57 PM

路邊社消息:

Mark V 是 DX  的機會非常大
路邊社消息:

Mark V 是 DX  的機會非常大
Gretzky99 發表於 15-10-2010 12:32

咁有無話幾時先出....而家仲唔公佈,出年年中都未有得玩.....
    等到頸都長埋....