Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 衰記萬聖節又開倉(更新詳情 )

有無人係"買一送一"時段去過呀??
尋晚見到d人係咁搶呀.....仲有人搶到錶都難左.....
嘉美尤 發表於 21-10-2010 09:37 AM

咁就真係得不償失...
佢係唔係指定咩幾款先係買一送一???
佢指定得既應該都係死貨中既死貨...
我估PG 00應該唔會多人買,因為街賣緊千五左右(有座及透明件)。
但衰記賣千二多d。所以估計應該唔會多 ...
ringokww 發表於 21-10-2010 01:05 AM

系佢到買 即系沒座送?
反正都係光頭佬同班靚GE天下
唔去了, 多餘
唔去了, 多餘
luciferdark 發表於 21-10-2010 12:28 PM

:53::53::53:
唔去了, 多餘
luciferdark 發表於 21-10-2010 12:28 PM

:38:
今日見放假,走左去睇
11點左右到
見好多人一個人拿幾盒hi-nu走來走去
問問d職員都話沒有了.........
睇睇單張,平的mg 只剩 魚三的 gouf 幾隻.....
沒太大興趣
hguc gp03d就重有6-7盒,太大隻放唔到唔買
基本上今日都無野好買了....
都係d hg exia
其他不在宣傳單上的東西都比mk 貴1魚左右.......
我買左魂v2 and shf美女各一
冇金銀銅DX lo = =:blame:
幫手報報料先:7點上到去仲見有好多GP03D,over
其實有冇人知果個買一送一有啲咩,價錢又係點?
其實有冇人知果個買一送一有啲咩,價錢又係點?
aesopq 發表於 21-10-2010 08:07 PM

七點到八點期間會有工作人員推一架車仔出黎

車仔上面有兩格,一格係D垃圾

另一格係D robot魂,價錢就兩魚一隻,不過就買一送一,所以除返開就一魚一隻囉,,,

我琴晚去到七點到就有成班人係到部住,成班人拿住幾盒野都無人去找數係到等個架車仔

架車仔一到場面就非常混亂,小弟就搶唔到啦=[
二三十盒貨三四秒就無哂:unhappy:

我都係想要盒r魂 crossbone x-2姐

今日既金銀銅變身器,全場好似話得兩盒,結果五點鐘排頭位果位人兄成功獨得!!連平時去開倉果班炒家都輸左俾佢.
七點到八點期間會有工作人員推一架車仔出黎

車仔上面有兩格,一格係D垃圾

另一格係D robot魂,價 ...
阪神 發表於 21-10-2010 08:58 PM

不過聽D職員講買一送一係要兩款不同既(例如x1必須+部x2):56:
頭像被屏蔽
今日既金銀銅變身器,全場好似話得兩盒,結果五點鐘排頭位果位人兄成功獨得!!連平時去開倉果班炒家都輸左俾佢 ...
angus 發表於 21-10-2010 09:19 PM

不過我朋友話今日排頭既好似係之前賊船開倉排頭果幾個,因為我朋友今日有去,佢認得其中一個好似係,佢話佢地係賊船掃貨惡哂,好似話識船仔d人,
就咁用手指指一箱就成箱俾哂佢地:50:,仲惡過平時果班,我朋友係第二次賊船開倉見到佢想要既頭像俾佢地掃哂:56:
所以好有印象,仲狼過平時果班:53: ,好似話夜晚7,8點掃robot 魂特價貨都係佢地