Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 衰記萬聖節又開倉(更新詳情 )

係!!其中一個仲要係旺角賊船既staff黎!!
今日既金銀銅變身器,全場好似話得兩盒,結果五點鐘排頭位果位人兄成功獨得!!連平時去開倉果班炒家都輸左俾佢 ...
angus 發表於 21-10-2010 09:19 PM

:Q
七點到八點期間會有工作人員推一架車仔出黎

車仔上面有兩格,一格係D垃圾

另一格係D robot魂,價 ...
阪神 發表於 21-10-2010 08:58 PM

咁都冇咩特別啦,依兩隻一魚之前都開過:58:
係!!其中一個仲要係旺角賊船既staff黎!!
angus 發表於 21-10-2010 10:41 PM

唔怪得係船仔咁惡啦,原來係職員,咁更加玩哂啦,
職員都可以掃哂自己公司d貨,

頭先係其他地方見到有人講話船仔班人頭2日7,8點6,7個圍住d robot魂喪掃:50: ,
圍住一個圈,幾乎冇人入到去:50: ,船仔都咁慘,要去瑞記掃貨,真係估唔到
其實7,8點推出個d robot魂....都唔係真係咁平....
記得舊年d gundam expo 都賣過一魚一隻 cross-x 1 啦....
個時都無咩人買.....
回復 139# 超級玩具迷

花7-8個人既時薪做d咁既野..有點無謂..如這是真的話
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  超級玩具迷

花7-8個人既時薪做d咁既野..有點無謂..如這是真的話
老文 發表於 22-10-2010 09:58 AM

會唔會遲d船仔開倉見返d係瑞記掃既 robot魂X1,X2呢:34:
頭像被屏蔽
星期四中午去睇一隻都無
konl012 發表於 22-10-2010 09:58 PM

張單列明色龜星期五先至出,星期四點會有呢...?:80:
張單列明色龜星期五先至出,星期四點會有呢...?
gundamghost 發表於 22-10-2010 11:16 PM

:64: 原來,我一直都記錯左,我成日都記左係星期二出,之後第二日出ixa:56:
今日排中間,pg 00好多,好多人都買到,
前面果班拎既都唔算多,可能因為大盒,
不過俾我見到船仔幫2個人吼住d職員成車青蜓鎗拎出黎全部捧走哂,
果度起碼20-30盒:50:,乜呢款咁好賣咩,
會唔會下次船仔開倉會見到佢地拎出黎賣:58:

另外d海賊王盒蛋俾人掃哂
今日排中間,pg 00好多,好多人都買到,
前面果班拎既都唔算多,可能因為大盒,
不過俾我見到船仔幫2個人吼住d ...
超級玩具迷 發表於 23-10-2010 02:04 PM

如果對透明甲唔係太渴求,PG OO呢個價又真係幾ok既
頭像被屏蔽