Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.38~~~原點回歸~~~Masked Rider No.2 The First

I love No. 2! (see my pic XDDD)
Thx for your Great & Quick report some big
y2jlch 發表於 8-10-2010 05:36 PM
THX~~~:77:
個盒好型丫!
有隻the next就算了..遲下買番隻the frist1號陪下隻2號先
stephen727 發表於 8-10-2010 05:45 PM
The First 都唔錯架~~~唔好 miss 呀~~~:73:
頭先睇完大大拍既靚相 都忍吾住落街買咗隻2号同架車返去解解毒
遲些少都毒發身亡
DxAsh 發表於 8-10-2010 06:29 PM
THX~~~買唔買都要你鍾意先得GE~~~:(
2號:help:
我比較鍾意next版, 有裂紋型啲
一文字隼人:$
掙扎中
預算應該被未來figma剝奪了
但這又是個不可多得的好物
我覺得最明顯係對眼用料做得靚左

比深大攪到有D上入哩2號添......對昭和角色特別有好感. 原本有 the next 3隻, 整係諗住入 1號同 Cyclone
呢隻等跌先入
2號
himhimhim74 發表於 8-10-2010 07:49 PM
又憶起你啲傷心事~~~:o
我比較鍾意next版, 有裂紋型啲
越前龍馬 發表於 8-10-2010 07:56 PM
各花入各眼~~~兩隻都OK~~~但我偏向 First 多啲~~~:)
一文字隼人
零光 發表於 8-10-2010 08:13 PM
THX~~~:$
2號唔錯
都幾想入
the first 1號同2號睇落去好似好精神咁(尤其the first 1號),可能甲同顏色唔同左,1號我覺得the first型, 但係反而2號我覺得the next型d...
本來都想入the first...不過好似唔抵咁,同一隻入2個唔同版本 :ice:
好...趁你地玩The first, 聽日快快手入架cyclone之後玩the next系列:*

題外話...今次架cyclone係the first版...唔通有the next版:44:
呢隻等跌先入
KiraYamato0621 發表於 8-10-2010 08:54 PM
我覺得最明顯係對眼用料做得靚左

比深大攪到有D上入哩2號添......對昭和角色特別有好感. 原本有 the nex ...
insomniac 發表於 8-10-2010 08:21 PM
掙扎中
預算應該被未來figma剝奪了
但這又是個不可多得的好物
0din 發表於 8-10-2010 08:20 PM
呢隻本身唔貴~~~我諗水貨到時會再平啲~~~鍾意就唔好諗咁多啦~~~:)
The Next 嘅機車係原來果兩台 -- 唔通笨呆會係架車度加舊化變 The Next version 出限定? :Q
已解毒:78:
二號隻綠色幾靚
而且新版無戰損靚仔咗好多 :love:
今次個封面好型!!!!!:71: