Toysdaily 玩具日報

查看: 7462|回復: 47

[玩具攝影] 冷門野一影 (1/18 AA Ford GT)

手機相,莫見怪:64:
第二輛 1/18 AA GT series dream car :$

最like 呢張 :handshake:

唔知第三輛 GT 係邊輛呢 :58:
:love:
i also have this one! and it is transformable! - Rodimus Ford GT!
真車都好平~~~買啦~~~不過之後d保,油費就~~~~:he:
真車都好平~~~買啦~~~不過之後d保,油費就~~~~
黑色三連敗 發表於 7-10-2010 12:21 PM

咁你就唔好叫人買啦..朋友.
eric 發表於 7-10-2010 12:23 PM

咁我改口~~~真係做dream o既 時候先買 呢部 car啦~~~~:p
正,,,可否告知邊度入手:shiny:
圖尾二那尾亮起,好正...感覺是二車正賽,經典一句 : 只看尾燈吧:74:...

另請問那亮光的尾燈是後期加工製作,還是拍攝時閃光燈反光?
師兄你響邊樹入手~~我都搵左好耐都唔見:63:
滴滴:71:
真車都好平~~~買啦~~~不過之後d保,油費就~~~~
黑色三連敗 發表於 7-10-2010 12:21 PM

GT series 只在PS/ PS2/ PS3 GT game 出現過這隻拉花.
eric 發表於 7-10-2010 12:23 PM

唔好怪佢....我係佢仇家:he: (SSF 個隻)
正,,,可否告知邊度入手
jimchan829 發表於 7-10-2010 12:51 PM

兩手買回來....算係舊款AA 車 :64:
DD......I like this one! nice shoot....:shiny:

圖尾二那尾亮起,好正...感覺是二車正賽,經典一句 : 只看尾燈吧...

另請問那亮光的尾燈是後期加工製 ...
影武者 發表於 7-10-2010 01:06 PM

影兄..all PS 過 .....所以先咁遲up 上來 :35:

小弟PS skill 超 "水"...莫見怪 :64:
師兄你響邊樹入手~~我都搵左好耐都唔見
密斯威爾 發表於 7-10-2010 01:13 PM

Ching 如果你要找
Y仔 上面有black color( carbon fiber pattern)...但個價:70: