Toysdaily 玩具日報

查看: 1876|回復: 14

[分享討論] 攞魂限定趣事

今天去攞冰河真係火都黎了
有 2 個人在我前面 , a 君訂了 5 套 , 所以鋪頭比左十多盒冰河佢選 !
選左好耐 , 終於都選完冰河 , a 君佢開始選佢 d 胸象 !
點知到b 君睇 , 佢又睇左成 11 盒冰河 ,
以為現在d 人咁有錢, 個個都幾套幾套咁掃 ~
......睇晒咁多隻 , 仲要唔係可以打開睇 , 剩係睇個外盒 ,
你話CHECK 件都話呀 , 外盒有咩好CHECK 呀
我一路咁望佢一盒盒咁睇就等左咁耐 ~
仲點知 b 君竟然係買 1 盒 ......... 我即刻想 XZY 佢 ~ 晒我D 時間
:!嗯, 人生百態~~!!!
唔畀10個紙皮盒佢揀,一陣佢唔滿意上網抽插下你,仲煩.
唔畀10個紙皮盒佢揀,一陣佢唔滿意上網抽插下你,仲煩.
Toro 發表於 6-10-2010 02:04 AM

冰河冇紙皮盒的∼
冰河冇紙皮盒的∼
改咩名好? 發表於 6-10-2010 02:47 AM

啊,係wor會場野唔同魂web野
咁都仲...講得通少少
如果連外盒都揀就真係那個左了
啊,係wor全場野唔同魂web野
咁都仲...講得通少少
如果連外盒都揀就真係那個左了
Toro 發表於 6-10-2010 06:10 AM

我買時...都係士旦抽盒...跟住比錢閃人....

因為那店員眼中只望住電視機.....仲要幾盒野都用計數機計數....
唔係直角盒第時賣出去唔能賣得咁貴ma:45:
頭像被屏蔽
外盒都揀.....short ka:80:
千揀萬揀, 揀正爛燈盞....:34:
個角尖d可以用來吉人
呢D咪就係地獄Y網所謂既完美主義者/驗屍愛好者囉 :74:
呢D咪就係地獄Y網所謂既完美主義者/驗屍愛好者囉
superterry 發表於 6-10-2010 09:23 PM

I'm also a perfectionlist but only keen on the quality of the goods, not the box! :67:

No matter the package was broken, I don't mind if the toy's look is perfect!  :)
嗯, 我就會望下面相, 同埋是否左左手腳, 右右手腳, 都OK就俾錢:love:
我相信如果不止看外盒,而系開埋個盒check隻,會更多人/更加不滿及等更耐時間
買玩具吾系你阻住我就系我阻住你
放鬆1D玩玩具才happy !