Toysdaily 玩具日報

查看: 2597|回復: 13

[分享討論] 開心一下,分享玩玩具嘅趣事:玩具櫃遇險記

頭像被屏蔽
第二件事真係好危險
無損失就可以當趣事睇
有損失果陣真係喊都無謂:78:
有次, 介紹一隻盒蛋, 哥斯拉俾隔離屋既細路 (升小一) 識
1. 要佢識讀 哥.斯.拉 呢三個字都有D難度
2. 要佢記得 哥.斯.拉 呢隻野都又有難度, 佢腦海中只有"怪獸"
以前有隻聲控 R2 (早排己放售)
我阿媽會好好利用佢, 例如抽濕抽乾D衫既時候, 佢會將唔同既布撘o係 R2 既頭同膊頭......
(其實 R2 個頭可以 cup 條 Under 上去....不過佢冇咁做)
我阿媽會好好利用佢, 例如抽濕抽乾D衫既時候, 佢會將唔同既布撘o係 R2 既頭 ...
movie_arms 發表於 19-12-2010 11:45 AM

This one is super! George Lucas will have it licensed.
頭像被屏蔽
(其實 R2 個頭可以 cup 條 Under 上去....不過佢冇咁做) movie_arms 發表於 19-12-2010 11:45 AM

爆笑了:DD
This one is super! George Lucas will have it licensed.
Panzer 發表於 19-12-2010 12:07 PM
:DD:DD
I introduce all my toys to my son are call : gundam :he:
(riders,seiya, north star,dragon ball,one piece,macross,gals figure,real "gundam)
nice, good experience~~
Really funny...:DD
我有架
我阿媽相反就叫我執走哂d玩具等比個鍾點抹
因為自己唔肯執
每次玩具d pose大多係以「訓低」為主~_~
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽