Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [新手一入] 1/150 TOMYTEC建築物 X 驚爆危機 (很多圖)

回復  Panzer

I did think about to build a TARMAC for my 1/144 air fleet.......just........too bi ...
panzer_jimmy 發表於 5-10-2010 04:49 AM

1/144 :50:
:77:
回復  fktuen

出都買唔起呀
等Robot魂算,快d出d敵機啦
kaijinx1 發表於 4-10-2010 12:12 PM

最慘是 ALTER 出的多屬搶手貨,要即買 (e.g. 隻 ARX-7),否則想追都難...
support!
:71:
個盒話果幾幢樓可以自由選擇高度個喎?有冇試過砌唔同高度呀?我想知側邊類似樓梯位果part係咪可以選擇高度?
威....呢個正啊.....好想整番一set......:$
個盒話果幾幢樓可以自由選擇高度個喎?有冇試過砌唔同高度呀?我想知側邊類似樓梯位果part係咪可以選擇高度 ...
siegheil 發表於 7-10-2010 09:52 AM

係!你鍾意幾多層都得!側邊果D樓梯位可以配合番!我就鍾意越高越好!鍾意既舊零水買一盒試下先囉!
威....呢個正啊.....好想整番一set......
柯柏文人 發表於 7-10-2010 12:00 PM

陣間就會去搜購!:43:駛唔駛幫你買埋?
Don't posion small brothers la.
先前見MAX大大用TOMYTEC玩蘿蔔魂吉母,之後就開始留意,但係坊間賣TOMYTEC大廈既地方唔多,大部份大大都提議 ...
常威 發表於 3-10-2010 01:05 AM

Are these toymtec 1/144??

oh.. just finished reading the thread & noted that it should be 1/150...

A friend said that it's available at Wonder-sea as well... any c hing knows?
回復 53# 常威
其他矮啲嘅款我買過一堆,火車站、浴場果啲都有,用嚟俾REVOLTECH 機動警察玩,依家就係手痕想砌條街俾MS玩~
好正!