Toysdaily 玩具日報

查看: 2970|回復: 11

[詢問] 各位大人有無試過.........

各位大人有無試過去旺角米青口口口買嘢缺件,  扲返去佢換唔換, 我喺佢哋度訂咗飛影今日去攞, 佢比咗收銀機後面三盒我揀, 但喺三盒都喺double膠紙, 初時都覺得有d唔對路, 所以一返到屋企就即刻拆開嚟睇, 點知真喺缺件
唔係掛...點解唔當面check??><
最好當面check...
除非你同佢好熟...
或者你係熟客仔...
如果唔係佢可以唔換畀你...
不過你都可以試下先...
之前聽聞話有巴打見過呢檔野既員工
玩完d玩具就咁封返個盒當新品咁賣架啦
所以見到雙膠紙既貨品就真係可免則免
除非盒盒檔檔都係咁:42:
.........因為小弟不嬲去開深水&#22487;米青口口&#22000;度訂或買&#22050;,原全無問題,之前行開旺角信和諗住都係同一間&#21867;咪落訂囉.....點知........我諗個肥仔知道俾我揀&#22000;幾盒都有問題...佢都照俾我.......大家有無試過中(佢)招...我唔係針對任何人,不過今次真係好唔開心........

回復 5# 小榮榮

(我諗個肥仔知道俾我揀&#22000;幾盒都有問題...佢都照俾我.......) 肥仔係口臭D, 但都唔會咁賤既....我諗...
(大家有無試過中(佢)招...我唔係針對任何人 ..... ) 你咁講已經係針對緊肥仔啦...
頭先打&#36807;去問, 接電話&#22000;&#20010;人兄話可以返去換, 就當自己今次唔好彩啦!我重新唔去針對肥仔兄, 但我之前都聽講&#36807;機體兄講&#36807;d&#22050;, 唔緊要啦!希望聽日換&#22000;盒無問題啦!
Good Luck:42:
我去個間佢主動叫我開黎check tim:73:
其實你打電話去佢又換比你,服務都 okay 丫~
肥哥哥並不一定唔好! 不過真係要帶眼去了解一些事。:help:這情況我過去都試過, 但他們並不一定換到一盒新的給你。那時我買的款他們已經無乜現貨係度, 所以他比我選左要其他客退返來的貨開盒&#25886;返果件欠件。:o。  比過心理準備你。 表面做場戲換一盒新的給你並不一定係一件好事。 開盒玩過再使用還原靚靚拳......的&#32118;技你領教過未?:cool:
呢間野 我只會睇 唔會買既
因為我有朋友試過響佢度買SUPER超合金萬能俠時中左招 冇缺件不過手工似係假貨
出個陣佢個價真係平出面其他鋪平左一截架 所以個朋友就買左...
個朋友仲話通常D大貨一大堆擺響度 可能就會正品幾隻放D次品
雖然我冇去買過野 但我聽到都唔敢買 因為而家D玩具真係唔平架 唔想買左番黎先中招好似C HING咁唔開心就唔好啦