Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: PRIMUS

[詢問] Transformer 變形金剛 韓版 CAR ROBOT 問題

回復 12# PRIMUS

我都加影一張限定版好野来
回復 16# neo_01

謝謝你的相片, 我特意再拍兩張相片回敬!

可是最終超火文還是消失了!  博派 CAR ROBOT 仍舊群龍無首!

超火文仍舊是我的怨物!

建造派我鍾意哩隻色

:43: 我都有储开RID系列full set.:71: 福特!!!!!:52:

[/img]
neo_01大大好利害..........但好似差隻toy'r us合體大文哥, ha ha

我呢一系列只有3隻,就係呢隻限定文,10變白色登sir同美版火炎文......

如果要讲限定,仲有好多。 walmart exclusive, 黄色文,黑色文,etc..........bla bla bla, 很多很多。。。。。。:58: :45:
? 回復 19# neo_01

neo_01大哥果然利害!:$ 齊fullset 真係好難得。
我今日本打算找火文, 最後文哥就找不到。但買左一隻黑牛返來。

去相

要有neo_01大哥的收為, 相信還要再過一繼時間。
回復 18# 神王

:71: 很好的配色, 很有g1的味道。
:52:
neo_01大大好利害..........但好似差隻toy'r us合體大文哥, ha ha

我呢一系列只有3隻,就係呢隻限定文,10 ...
K_K 發表於 1-10-2010 11:35 AM

我覺得neo_01大哥已經是齊fullset了。 toy'r us合體大文哥, 多一打劍當然係好。 但苦苦追求, 事事求俱備, 凡事要盡善盡美, 其實是很痛苦的。而且現在d玩具生產商時不時就推d限定, 又或是噴個隻色, 再推隻電鍍版出來.....:69: 想要的太多太多, 要擁有灑確實相當吃力。錢當然是一個問題, 但並非關鍵, 最重要的是仲有無地方!  :79: 不過, 如果限定出得好, 隻色噴得靚, 我還是會考慮一入的。明知不可為而為之, 明知繼續玩玩具會比居企人鬧, 我還是無怨無悔的繼續。 也許這就作為一個傑斗的生活寫照!:75:
回復 22# PRIMUS

好型喔 二手?
回復 25# neo_01

:64:在老銅16樓玩具墳場發掘出來的二手貨。
今天係信鵝3樓, 環銅對面開左間TF店, 有你想要既日版火炎文同卡車, 一set個, 不過價錢就好貴, 有興趣可以一看, 帶唔帶佢返屋企就要睇下樓主對佢有幾怨念.....
:shiny:謝謝報料!