Toysdaily 玩具日報

查看: 19871|回復: 114

[個人收藏] 迷上Marvel, 迷上3.75", 迷上Red Hulk,

在我對Maveral 世界的皮毛認識當中, 我知道Red Hulk 是一位人氣相當高的奸角, 他擁有超強的力量, 力量比Hulk更加強勁, 而且懂得利用計謀, 一道把Hulk & Thor 打倒, 可算是知勇雙存!! 雖然造型不算突出, 只是把 Hulk 油上紅色, 但火紅的身體卻將Red Hulk 火暴性格的完全表現出來!! 最令人意外的是, Red Hulk竟然是General ross, 即係hulk個準外父, 劇情可謂十足十"真情"一樣......

講番玩具, 身體基本上和 Green Hulk, Gery Hulk 是一模一樣, 可動性差,雙腳活動能力低,頭只能360度轉,不能望向左和右, 令人十分失望!! 幸好身形比例較大, 一身橫練肌肉特顯出Red Hulk 的霸氣, 和其他Hulk不同的地方, 不單是全身紅色, 而且指甲亦塗上灰白色, 是較其他兩款 Hulk 精細!! 而最令人滿意的是頭雕部份, 咬牙切齒的表情, 盡顯Red Hulk的狂暴,兇殘和強悍, 可算是 4 款 Hulk之中最出色的一款!!

http://hk.myblog.yahoo.com/gum_5/article?mid=1915
嘩~ 你係未訓定早起??
回復 2# Devil_Fudou

你咪仲早!! haha!!
回post支持
回post支持
玩具Kenny 發表於 25-9-2010 11:09 AM

KENNY 兄一定有呢隻red hulk la??
KENNY 兄一定有呢隻red hulk la??
gumng 發表於 25/9/2010 11:14 AM

有就有既
不過入左箱了
玩開5吋個隻Hulk(雖然也有4吋個隻)
麻麻地呢個Red Hulk個size
回復 6# 玩具Kenny
大size 成10", 不過雕功同造型真係正好多!! 我見二手都要成 三魚, 無入到!!
回復  Devil_Fudou

你咪仲早!! haha!!
gumng 發表於 24-9-2010 10:05 PM

你日頭=我夜晚呀
回復 8# Devil_Fudou
係喎!! 唔記得你不係hk!!
我訓唔到咪上td搞吓事law!!
回復  Devil_Fudou
係喎!! 唔記得你不係hk!!
我訓唔到咪上td搞吓事law!!
gumng 發表於 24-9-2010 10:51 PM

搞得好~:71:
回復  玩具Kenny
大size 成10", 不過雕功同造型真係正好多!! 我見二手都要成 三魚, 無入到!!
gumng 發表於 25/9/2010 11:42 AM

你講緊MS個隻 定 合件個隻??
回復 11# 玩具Kenny

ms出wor!!
回復 12# gumng

即係250個隻la
現在要3XX???:60:
雖然我不太認識Red Hulk, 但好歹也買了一隻...

支持一下樓主~~

咦? 玩計謀的不是Grey Hulk嗎? Red Hulk好像是玩武器...?:44:
我都有隻 matte variant :(