Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 特典版 - 超時空要塞 F Monster VB-6 (加yamato版比較圖)

Support!
After see big big report......wanna buy it....even I won't see this comic
很感謝樓主的玩評。

SP ver. 除了那個包裝膠盒精美外,我認為最大吸引力就是機頭的雪露圖案!因為我想痛貼真的沒有太多人會貼在機身上。
Thanks for your report , I am still hesitating becoz I already have the Yamato's Konig Mo ...
WalkerMachine 發表於 24-9-2010 03:05 AM

睇返B記設計同原設比, 腳位明顯改左, 所以腳跟位先可以掂到地, 如果唔係都要向前仆~:(
好明顯啦
dragonman 發表於 24-9-2010 10:46 AM

有D位都同Y記一樣, 好似 Shuttle mode扣住對腳既設計, B記不約而同都係拉出一個機關扣住, 同Y記一模一樣, 係米抄就唔知, 不過一定有拎過來"參考"過:(
有D位都同Y記一樣, 好似 Shuttle mode扣住對腳既設計, B記不約而同都係拉出一個機關扣住, 同Y記一模一樣 ...
mankind 發表於 25-9-2010 02:12 PM

咁係咪動畫做機械設計o既問題~~~:58:
很感謝樓主的玩評。

SP ver. 除了那個包裝膠盒精美外,我認為最大吸引力就是機頭的雪露圖案!因為我想痛 ...
口水楓爸爸 發表於 24-9-2010 11:00 PM
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-137134-1-1.html :71:support
我都買了真係超正
excellent report bro!
i LOVE comparsion post, and your's is by far the most comprehesive!
thank you, you just sold me on buying this!!!! hahaha freaking poisonous post ><
Thanks for the Bandai and Yamato comparison.  I think I would go for Bandai.
好想後追~~~~~希望平平地買到啦~~~:35:
damn good monster !!

:shiny:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
去188頑仔睇睇啦。
godofcat 發表於 5-3-2011 12:20 PM

咩價位pm me ok??