Toysdaily 玩具日報

[新品消息] The Expendables: 1/6th scale Barney Ross Collectible Figure

宜家HT 愈做愈有心.. 宜家好多figure 都有專屬body ~
一個字:掂
無入之前 Rambo, Rocky, 依件真係幾店, 多左件 T 同埋條褲...但係又欠了對鞋, 同埋唔知去邊樹買番件 muscle body 穿件 T恤.............好煩 :30:因為好想又比錢....
Hottoys 老板 & 老板娘 不如請我去做埋你地員工啦 :66:
配件多,衫又多,仲要送埋紋身~~~惦
呢只唔錯......便服d料好差...又唔fit....改改
呢隻訂左先算..有改進當然更HAPPY啦

個人認為 ,除左腰位~
呢隻真係一流~~~~~~~~
因為有紋身.,想SHOW出唻,但條腰..........:72:
好,但係唔想要胸同腰既關節,其實呢期都好多款冇呢個關節,可動性影響唔大,
但係好睇好多.......頂帽D料好痴 ...
neo.L 發表於 17-9-2010 04:54 PM

100分同意~~~~~~~~
但係個胸同條要之間.................
ck308 發表於 17-9-2010 12:44

Well, I guess they didn't expect us to strip the figure shirtless :31:
個人認為 ,除左腰位~
呢隻真係一流~~~~~~~~
因為有紋身.,想SHOW出唻,但條腰..........
barrybaby 發表於 17-9-2010 23:13

U can show his tattoos by giving him the Japanese gangster look of having bandages around the waist and abs :26:

Well, I guess they didn't expect us to strip the figure shirtless
icyhugs 發表於 17-9-2010 11:28 PM

咁樣成件事就好好多了~~~
:67:訂

:36:唔知有無VIP gift

你睇d肉紋幾出,真人fit過1/6好多.....
Hottoy嘅figures可能要遷就關節, 幾隻頭雕very good 嘅都比唔到一個very good 嘅body
好似阿諾, 狼人, 個body係唔錯, 但係真係比真人細隻/瘦幾個碼
會訂,希望改得更好:71: