Toysdaily 玩具日報

[新品消息] The Expendables: 1/6th scale Barney Ross Collectible Figure

有得訂未呢? 過一千嗎?
有得訂未呢? 過一千嗎?
abbywu 發表於 17-9-2010 02:11 PM

頭先一開舖, 唔理3 7 21 去左訂:73:

呢隻係一牛加半魚
回復 17# ilovetoys
係售價定訂價?
回復 17# ilovetoys

我未訂過,想問下落訂要比幾多??
回復 19# 玩具宅人

Full pay or two fish
頭像被屏蔽

幾吸引~~
整體上幾滿意~~
個頭算係kojun近期的代表作....

希望HT會改良哩類手臂嘅可動性.....
仲有...老龍雖然係老..但拍哩套戲時個身形FIT返,6舊腹肌出返晒黎...
HT唔該改返正個BODY...而家FIGURE係水桶腰...

再讚多次..個頭係幾似,幾靚~(暫時睇相覺得)

ps.  T-SHIRT可唔可以轉料...而家個版都已經起晒毛毛....第日我地d大貨,玩兩玩咪起晒毛粒..?
幾吸引~~
整體上幾滿意~~
個頭算係kojun近期的代表作....

希望HT會改良哩類手臂嘅可動性.....
...
MAX 發表於 17-9-2010 04:28 PM

我都覺得件GREEN T好7下, 怪怪地, 唔係咁靚:38:

好,但係唔想要胸同腰既關節,其實呢期都好多款冇呢個關節,可動性影響唔大,
但係好睇好多.......頂帽D料好痴塵........
回復 20# willywonka

IC,THANKS
著左製服個look不錯!  good!~樣都ok wor!~

不過最大問題都係個body..呢類body d關節真係好醜樣  條腰果個關節摺位..真係好差...同埋最慘就係呢d body可動性奇低! 同包膠無大分別..咁不如用包膠body啦! 起碼靚好多! 浪費左個紋身..因為我不會除左件衫露哂d醜樣關節做display ~重有個胸肌腹肌去左邊?胸肌個位好怪... 個body HT新重新做過..好有心呢樣要讚!不過有心都要跟好d細位麻..
DX李小龍肌肉紋鬼咁跨張..呢隻又掉返轉無哂肌肉紋...
個人觀感,正面望其實不太似史泰龍,尢其是個鼻
好,但係唔想要胸同腰既關節,其實呢期都好多款冇呢個關節,可動性影響唔大,
但係好睇好多.......頂帽D料好痴 ...
neo.L 發表於 17-9-2010 04:54 PM

無錯! 腰 & 手關節 真係好難睇! 最慘可動性又差... 外觀又好大影響! 兩頭ng到岸!
其實最好就係用bio chris果隻body設計..再改良下腰轉動位係褲頭位置 同d質感加強d就good la! 玩過t800...鞭狂..狼人.就知呢隻body設計好有問題 :59:   HT改良下啦!
4支砰砰兩套衫仔, 又要1牛~ 諗諗先 {:2_113:}
如果隻手可以屈得大過90度,  咁就好喇