Toysdaily 玩具日報

[其他] HT “ 生 化 危 機 ” 系 列 主 角 投 票

一口氣睇左4集. 不過其實都唔係好明.

第二集都爆死哂個市入面d 喪屍. 咁第三集我又睇唔到佢有交代有漏網之魚. 咁點解其他地方仲出現喪屍?

第4集個大佬....打極都唔死....爆炸後又跳傘 (應該係佢).....即係真係打不死. 都無得同佢打啦.

我無打GAME. 電影故事同GAME係唔係一樣?

anyway....其實次次都有下集, 不過都幾好睇.....

要出一定要出埋 JILL 第二集造型....好鬼正.......第四集 JILL造型都要出....HEHEHE....(第四集等到ENDING之後先見佢同佢條事業線.....等死我).
我無打GAME. 電影故事同GAME係唔係一樣?
暗黑王風雷 發表於 27-10-2010 02:03 PM

好唔一樣....
基本上...電影只係用返部份人物,城市,組織嘅名,當然仲有喪屍元素...去作另一個故事...
GAME原本嘅故事正好多好多...氣氛同風格都好唔同...有咁誇張同冇作到咁大...
合情理好多...
一口氣睇左4集. 不過其實都唔係好明.

第二集都爆死哂個市入面d 喪屍. 咁第三集我又睇唔到佢有交代有漏網 ...
暗黑王風雷 發表於 27-10-2010 02:03 PM

第四集 有JILL   ?
第四集 有JILL   ?
gekigoke 發表於 27-10-2010 05:19 PM

完場之後有出.
JILL攪到我好想快d睇第五集.....
沙漠裝又型又正