Toysdaily 玩具日報

[其他] HT “ 生 化 危 機 ” 系 列 主 角 投 票

dx 一盒過4衫4body可display 4 個造型.
唔開盒的又可以慳返d位
fatestay 發表於 18-9-2010 11:40 PM

可以, 盛惠 $4,000....:57:
可以, 盛惠 $4,000....
Gretzky99 發表於 18-9-2010 11:54 PM

唔使掛....一隻都係8舊多d (e.g. Black Widow, Blade條女)
一盒4隻又慳運費(大陸-->香港)
又慳包裝費
該唔使三千..
只想要"大斧佬"........
dx 一盒過4衫4body可display 4 個造型.
唔開盒的又可以慳返d位
fatestay 發表於 18-9-2010 11:40 PM

但如果得一個頭...
MESH TANK
今日睇左套戲~~
第4集又ok返...返回故事軌道....(第3集故事脫軌,個人認為係全系列最差的一集)
如果係生化危機games嘅fans....今集應該會收貨~
套戲混入左唔少game中元素...
例如chris vs wesker一幕...
直頭係將game bio 5其中一段打鬥用真人再拍一次....還原度好高~!

講返figure....照計CLONE NINJA 出硬...我諗應該會有玩家複數購入添...

另外Claire Redfield都好想HT會推出....
回復 37# MAX

我昨天都去睇了, 其實都ok的. 我都覺clone ninja好大機會 , 因為只要一個body, 跟2個頭 (clone的長頭髮版和真身的短頭髮版), 真身再加d配件就可以了.

chris都ok不過好似不太特出, claire件衫又好似太簡單. 反而 金髮 jill 件緊身衣好似唔錯~ (不過只得十幾秒...)
回復  MAX

chris都ok不過好似不太特出, claire件衫又好似太簡單. 反而 金髮 jill 件緊身衣好似唔錯~ (不過只得十幾秒...)
jeffloh 發表於 24-9-2010 12:47 PM

CHRIS就算把啦...點睇都係逃入面個施米高...仲要一出場就強調自己唔係逃犯~HAHA搞gag~

claire服裝係跟返game的設定....其實夠經典....只係欠條馬尾辮...
若figure加多d武器比佢...應該會加強購買吸引力...

金髮 jill 真係超期待....如果出game版就最好~!
演jill個演員拍第2集時還可以,仍然美艷...但多年後再演JILL...已經老左好多....
變左jill婆婆~ XD
女主角返而皮膚滑左靚左~果然係受左T病毒影響....抗衰老~~:58:
回復 39# MAX
我反而覺得ALICE第3集皮膚最滑哈哈! 今集可能多o左d "matrix式" 慢鏡, 感覺好似有少少老.

阿jill真係改變好大! 我開頭以為係另一個改造人!!

不過我自己最鍾意係佢地濕身造型 (個頭濕o左型d~)

反而肥仔o左的weskler (唔知有無 spell錯), 基本上用番bio5個身, 再換過個頭又可以出過哈哈!
回復 40# jeffloh

肥仔WESKER就真係太遜~~!!
多數FANS已有BIO5大褸版...若HT出真人版...應該會滯銷

我都覺ALICE後期個wetlook髮型係型D~
回復 42# MAX

wesker可以跟個"自爆裝置", 等人又要買多隻哈哈~ (再唔係送多隻 t-virus dog~)

不過講真我覺得呢條line都可能係"一隻起兩隻止"o個種, 始終電影唔同game, 電影真係只得alice比較有興趣~
回復 42# MAX

wet look nice , i also like .. but end boss to easy die la :blame:... (end no die:? ?)
回復 44# neojett

Don't know if I saw it correctly, I saw a parachute coming out from the chopper after the explosion. (so my guess is that wesker is still alive)
其實我估唔理個投票結果係點,HT應該都會出CLONE NINJA先!星期六落HT度睇野,見佢地舖內貼住今集張海報,除左經典電影角色係套戲做完很久後再出之外,基本上都係配合電影去出公仔來做宣傳效果,所以投票結果應該係決定之前集數造形的出先與出後姐!:58:
只想要"大斧佬"........
MAX 發表於 21-9-2010 02:11 PM

我都想要!!!