Toysdaily 玩具日報

查看: 15652|回復: 35

[玩具攝影] 這雙拳,足以粉碎宿命!! 拳四郎 北斗無双Ver.

一出即買,即玩同即影...就知我幾有愛啦
去相

可動性真係好高,玩起上黎都好就手

呢隻拳四郎最大既特點應該係送左好多效果配件

北斗百裂拳

北斗飛衛拳

岩山両斬破

天破の構え

天破活殺

北斗有情猛翔破

好型既背面,不過硬係影唔到個神髓

如果佢俾多幾隻手掌你應該會仲好玩...遲D好似話會出無雙版既レイ...
到時再玩過
最後係招牌動作: http://hk.myblog.yahoo.com/kyo_353
謝收看:64:
:71:
yes, will issue another 2 at nov n dec 2010
I am waiting for ROAH :71:
除左拳影D色, 其實都令仔有型, 支持!:77:
有點興趣為了北斗百裂拳配件而買一盒...
手榴蛋包飯 發表於 14-9-2010 17:37

X2
:35::35::44:
QC ok?
但個面相唔係好得...:time:
yes, will issue another 2 at nov n dec 2010
I am waiting for ROAH
S20081997 發表於 14-9-2010 05:22 PM

我覺得拳王無雙造形麻麻地,不過如果有D特別D既效果配件既話就:58:

除左拳影D色, 其實都令仔有型, 支持!
roystoy 發表於 14-9-2010 05:25 PM

D效果件色水麻麻不過玩味十足:66:
I just got a box today.  The face is better than i expected... and there are more articulations in this 北斗無双Ver.
手榴蛋包飯 發表於 14-9-2010 05:37 PM

X2
Infinity 發表於 14-9-2010 05:40 PM

我反而想要多一對其他配件
每樣得一舊唔夠玩:55:
QC ok?
fourson 發表於 14-9-2010 06:19 PM

QC一流:71:
D花紋完全冇出界,而且仲好SHARP

但個面相唔係好得...
moodyblues 發表於 14-9-2010 06:24 PM

REVOLTECH既人形面相真係...
呢隻不過不失啦...

真火雲邪神 發表於 14-9-2010 06:41 PM

:71:
wadadadadadadadadadada:*

great report:love:
I just got a box today.  The face is better than i expected... and there are more articulations in t ...
whkvictor 發表於 14-9-2010 07:21 PM

呢隻真係驚喜之作黎:71:
呢隻真係驚喜之作黎
kyo353 發表於 14-9-2010 07:35 PM

yes, the price is quite ok too
當時玩隻GAME真係 節奏好慢....

無雙版出左 甘就必買囉....