Toysdaily 玩具日報

查看: 10073|回復: 8

[新品消息] Super Mario 25週年記念版

http://www.youtube.com/watch?v=GaPGAoh_hys
唔覺唔覺 Mario 都出左 25年 ... 有 d 想玩 tim ... 可惜我冇 wii ... kakaa
我有~~~不過買左我驚俾人阻住我玩ssf~~~:62:
2500 YEN 就抵玩喎,但送個隻係CD而唔係DVD....
孤寒左d喎, 連GB, GBA 放埋落去就參唔多
:43:正, 儲隻SOUNDTRACK都抵~~!!!
呢隻我真係有興趣, 應該會買 :36:
八卦上日本Yahoo拍賣睇價

貨係多!!

但最平都3000 yen (約under港幣3 fish)

最貴5000 yen
八卦上日本Yahoo拍賣睇價

貨係多!!

但最平都3000 yen (約under港幣3 fish)

最貴5000 yen
williamhychan 發表於 15-9-2010 11:14

冇計喇! supur mario d game 係日本一向都唔會點跌價, 就算二手都唔會平過新品好多 :42:
話時話 .... 話唔定遲 d 有行 (香港中文版) wor ... 話晒而家 wii 先係 hk 勁谷 ... :he: