Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 炒飯俠

[分享討論] 我的DX 終於回歸.....

頭像被屏蔽
樓上有師兄轉述HT Sales 講工廠無貨換了,始終都係大半年既事,唉......
vanhelsing 發表於 1-10-2010 11:43 PM

跟本唔係隔咗幾耐o既問題, 因為一開始咁多人投訴, ht淨係叫人用紙抹. 到而家有大大開post先知有改良件換, ht跟本都無諗過補晒比漏油件比d客, 所以無公佈過又點會仲預貨比咁多人換ar. 對呢件事真係有d失望......
跟本唔係隔咗幾耐o既問題, 因為一開始咁多人投訴, ht淨係叫人用紙抹. 到而家有大大開post先知有 ...
kikaider 發表於 2-10-2010 01:01 AM

badman dx 第一水派貨(出問題個一批貨)係去年年尾至今年年初既事,要換既人都換左九成啦,第二水派大貨時都改良左,工廠點會留咁多後備件俾人換.
呢隻野真係堪稱經典
鬼咁多問題,鬼咁多怨聲,換鬼咁多BODY,估唔到換到宜家仲未真正解決晒,仲換緊...
好彩真係一早甩手
呢隻野真係堪稱經典
鬼咁多問題,鬼咁多怨聲,換鬼咁多BODY,估唔到換到宜家仲未真正解決晒,仲換緊...
好彩真 ...
xxsss 發表於 3-10-2010 04:21 AM

stay out of trouble~
有得換咁爽:?
有得換咁爽
nelngan 發表於 3-10-2010 02:59 PM

我諗我換個次可能係最後一水了...
頭像被屏蔽