Toysdaily 玩具日報

查看: 8745|回復: 37

[分享討論] 我的DX 終於回歸.....

之前買左返0黎一直都冇玩過....好脆弱FEEL, 所以一直筆直的放在櫃內....多個月後出油...之後一直冇理, 亦冇去換....

最近, 執櫃....冇理由用錢買隻野返0黎都未玩過就搞成咁...於是就試下換....
要讚一下HOTTOYS, 一見到出油問題就收了BODY, 沒有為難我, 幾星期後換了給我...是硬肚的
服務好, 態度亦好....KEEP 住就好了~:handshake:

終於 BATMAN IS BaCk!

條頸甘長既....
請問樓主係最近先拎去換定係買返來就換, 因為我個隻到e+都仲出緊油
依家会唔会仲有得换呢?
回復 3# mrbone

最近先拎去換
依家会唔会仲有得换呢?
ONE-SEVEN 發表於 14-9-2010 11:22 AM

JUST GO AND TRY
樓主咁快有嘅,我上去HT嘈,HT要我等電話,話有BODY先通知我去換,都等咗成個幾兩個禮拜了!:55:
聽完樓主咁講我都想去換
不過最怕係樓主新呢隻最後都係會出油 :42:
頭像被屏蔽
依家会唔会仲有得换呢?
ONE-SEVEN 發表於 14-9-2010 11:22 AM

我去年12月提貨都有得換,不過最好KEEP返張單,無單唔知換唔換俾你,而且只得換一次.大概打電話去三幾日有得換了.
頭像被屏蔽
我上星期,都去換左,未返黎
BruceLee 發表於 24-9-2010 01:10 AM

唔係即時準備埋俾你換埋嗎?我收到電話後攞埋個Badman body直接換個新素體攞埋走.
頭像被屏蔽
呢隻野  就算畀隻新既你唔出油  都要睇清楚套甲痴得靚唔靚  我見有d甲唔對稱  痴到移曬位  呢隻野唔指出油咁 ...
Artoo 發表於 26-9-2010 10:50 PM

我都唔敢攞出黎擺,放係個盒等佢冬眠...:unhappy:
頭像被屏蔽