Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: warxv

[分享討論] 火拳艾斯!!~SHF ACE~

我鍾意女帝多d~~~~~:shy: 不過見玩具~~~好唔掂 :no:

其實要安排人死先覺得夠震撼~~~劇情需要吧~~~可能大秘寶可以好似龍珠咁~~~話晒佢係鳥山明fans~~~~:78:
onepiecepop:
唔只,連面相都好2D...

罪兄:
...唔好講了,如果唔係對佢有"大愛"真係好難買得下手....

fktuen,yioy1482,sam1984111:
係真係出得好差的一款...BANDAI出人樣就係唔得...

y2jlch:
完全了解!!

風師兄:
面型本身處理都唔多得,真係扭蛋都好過佢呢...

八口八口:
如果佢有欣宜咁都好WOW,都仲見得人,現在真係恐怖片級數...

kit800407:
唔係呀,佢係完全死晒..死左咁款.

連敗兄:
我喜歡索柏,桌洛,山治,所以希望呢個系列可以出落去同出好D.
女性角色完全係BANDAI的死門...不用期望.
之前見過1個不可動系列~~~但造型靚好多~~~特別係女帝~~~:35: 索柏我都幾鍾意~~~:handshake:
回復 18# 黑色三連敗
不可動的就有些都不錯的,只是我係可動派,不可動的再靚對我都沒什麼吸引力...
回復  黑色三連敗
不可動的就有些都不錯的,只是我係可動派,不可動的再靚對我都沒什麼吸引力...
warxv 發表於 15-9-2010 11:39 AM

我都係可動派~~~不過再+唯美派~~~:DD
依個玩具 簡直係羞辱左火拳兩個字
連火拳既特效件都無
...pop or even 黑超出既景品 佢既眼神好都厲利...依家.....真係 有師兄講得好...死魚眼..
其實講真ACE個樣在漫畫,動畫,產品中的出入都幾大.
今次出我唔靚就係事實,我都係想要隻靚仔的就可以,但講到似...市面上產品多是美形,健身,擴胸之後的...
一向都覺得師兄既相片能化腐朽為神奇
不過呢隻真係.....頂唔順:(
我覺得路飛整得仲肉酸呀~~ 真係好失望, 唔知其他角色會做成點呢?