Toysdaily 玩具日報

查看: 11417|回復: 22

[劇場創作] 用美玩角色黎重演日玩故事: 幪面超人W編

當時我仲係一個助手,呢次任務影響左我gei一生,係我另一個身份gei''開始之夜''......
依賴任務原本係救出目標...

係計劃進行gei時候,敵人比我地預期黎得快,再加上我做成gei失誤.....

師父同我講要以任務為先,之後佢就隻身為我地阻住追兵.......估唔到呢句會係佢最後教我gei道理...

當我仲係對住師父唔知點做gei時候.......

呢個就係我地gei''開始之夜''......之後我承續左師父gei精神,一面幫助風都gei市民,一面打擊市面gei罪惡.....
沉重gei文件,正好與''硬漢''gei我十分相襯

而佢亦都成為左我唯一gei拍擋同家人

令呢個城市哭泣gei人我係唔會放過....

而每次見到令風都哭泣gei人我都會送佢一句說話.....

回復 1# Aunbis

多謝分享!!:64: 背景好靚!!:handshake: 支持劇場創作!!:71:
haha,  好有heart~
不過pose可以再擺得好d~ thz!!
支持!:71:

最鍾意睇劇場!
很好的故事演繹, 搞笑地重溫故事, 好正, 支持!:71::71::71:
不過, W有D卸膊.....:(
好不一樣的PHILIP﹗﹗﹗:( 哈哈﹗:x 支持﹗:71:
哈哈, 四葉普 !!!:66:
正野~!!!
可唔可以繼續整先樓主~
正!
haha,  好有heart~
不過pose可以再擺得好d~ thz!!
sprewell12 發表於 2-9-2010 11:29 PM

多謝兄師提點,下次再有機會的話我會試下
哈哈, 四葉普 !!!
big9kan 發表於 2-9-2010 11:49 PM

我鐘意呢個名:71:
正野~!!!
可唔可以繼續整先樓主~
mc馬高 發表於 3-9-2010 12:23 AM

呢個就要睇下重有無橋同我仲有無時間:34:
多謝樓上覺位支持:43:
wa....support , funny !!!

大大,你的 story post 是在這裏見過最強的呢!!! :71:
光暗,分鏡,人物與場境比例等等,全是精心之作~
只有一個 Rider W 的 pose 看似甩了鮫....hahaha~
office既"裝修"太正喇:shiny: