Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: xjohn

[新品消息] 卡通王國4CD

歌名叫新世紀福音戰士,咁樣去轆card法,已經係好討厭~
咁 鄭秀文 嗰首「叮噹」點解唔收錄埋入卡通 ...
Tasuku 發表於 3-9-2010 01:45 AM

舊歌如果有巨靈神,宇宙飛龍,天地雙龍,五勇士,q太郎,大鐵人咁就正囉~~~~:34:
見有幾個post都介紹緊哩套碟~

有樣嘢想知!
碟 1 嘅 11. 新世紀福音戰士 (新世紀福音戰士 ...
Tasuku 發表於 2-9-2010 01:19 PM

下?呢首點可以算係?根本就無關!
舊歌如果有巨靈神,宇宙飛龍,天地雙龍,五勇士,q太郎,大鐵人咁就正囉~~~~
黑色三連敗 發表於 3-9-2010 10:31 AM

佳旺私邦版,除咗巨靈神無廣東話歌之外,其餘幾隻都有齊~

PS. 奇怪宇宙飛龍以前明明唱日文ga,都有廣東話歌
下?呢首點可以算係?根本就無關!
原罪 發表於 3-9-2010 10:27 PM

咪係~
佳旺私邦版,除咗巨靈神無廣東話歌之外,其餘幾隻都有齊~

PS. 奇怪宇宙飛龍以前明明唱日文ga ...
Tasuku 發表於 8-9-2010 03:14 AM

我要原裝正版~~~:63:

宇宙飛龍~~~我細路個陣買錄音帶聽過~~~第一句類似"赤膽金剛英勇更勝.....為護世間真正義~~~宇宙飛龍~~~~立下了決心~~~" :30:
頭像被屏蔽