Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] oh shxt,糟爆小劇場,td版

從前,巴斯槍手騎刧了一部柯柏文

佢有高科技雷射槍同必防彈頭罩

加埋實防彈避彈衣

不過,joker警長表示無壓力,更認為果d雷咩射只係aa貨

6小時過去了,巴斯槍手十分聊,按下了避彈衣的發聲按鈕自娛一下,'焦焦'

聽到'焦焦'後,joker警長急了,進入了福山o治模式

joker馬上背默了'談判'手冊的條例,而skull人質已經有點不耐煩,想幹掉槍手,不過...他相信joker小隊的能力

according to the 談判手冊第182條,慢慢來,唔好刺激槍手,高高高,兄弟

神槍手LT;魂O羅我玩得多,實中啊',神槍手LT開槍了

OH,shit,人質skull中了lt的子彈,去了天主懷抱了

oh,wtf,人質kuuga被擊中了,近戰hm:超,都無人工拎,求其算數'

人質kuuga重傷

巴斯槍手笑到傻左,係到係咁笑

最後笑死左

oh shit,根據警方所講,佢係比神槍LT所殺的

最後,總理cj發言'哈哈哈哈,某戲劇堂死得人更多啦,哇哈哈哈'

最後,頂,cj,hm,lt,joker,我侮辱左你地,對唔住啊
support u
菲律賓警察:53:
有名你叫菲特警即唔係特警甘解:38:
正,buzz笑果到
:(:(
thx supp
這個題材要小心處理啊!:(
正:58: