Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 失望的 W 電單車------ Hard Boilder p.3已加車牌~thx alexyz001007大大

回復 29# alexyz001007

無限..........................................................................thxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx:*
回復 25# jackstraw鼻屎佬

押曬韻~~~

我真係玩到冇曬癮   :sad:
回復 28# alexyz001007

應該係群馬c

試下整返個車牌
係咪冇車牌貼紙?
我覺得呢個仲失望:(
回復 34# 00_GUNDAM

冇~~~~~<----呢個我ok, 亦都整緊

但冇錶板貼紙............
要逼人逢出必買???咪玩啦Bandai~~

後輪個呔好似爆左咁...
非常感謝alexyz001007大大提供的圖片~~~!!!!!!!
完成加左少少紅色, 同車牌~~

漢字應該沒錯,那些日文字是亂來的,作扮野之用。

由於希望可保存耐久一點,今次用上了相紙列印。

下一步希望完成這位置,正找尋一些反光的貼紙.....是不是叫彩光帶????

:71: 一好字:好貼!!
出到居然有得分開…:69:
架車冇車牌,車尾排燈(?)又冇色,應該係跟足番組開始前&#22021;造型(小弟本書內頁四面圖就係咁樣) :56:
油咩油可以做到金屬效果?
回復 41# garykctse

原本真係好流........依家好少少少少少~~~~~
架車本身幾型,可惜w一坐上去隻綠色真係好大對比
我都入左手了..
車尾綠色不是用上金屬色, 真是可惜...
不過將CJ放埋一齊真係好型~
有沒有方法可以上色同cj一樣呢?