Toysdaily 玩具日報

[新聞] 成龍:不要擔心 港人不恨

他說,「如果警方一開始就擊斃挾持者,人們會說,怎麼不先談判?但如果警方先談判,人們又會問,怎麼不早些殺了挾持者?令人難過。」

所以咩都唔做, HEA左成日睇住人質死
談判唔認真, 伏擊又冇, 呢個先係大家火既原因
佢依排冇乜新聞咁喎
MSW55 發表於 26-8-2010 07:28 AM

所以咪努力幫自己製造新聞
中國人要管, 成龍演岳飛, 巴塞贏世杯, 真係次次新奇
突然諗返起民建聯成功爭取D芝麻綠豆既廣告板
如果民建聯成功爭取成龍收爹我下年實投票俾佢
突然諗返起民建聯成功爭取D芝麻綠豆既廣告板
如果民建聯成功爭取成龍收爹我下年實投票俾佢
K動戰士渣古 發表於 26-8-2010 10:42 AM

:71:
算la...成龍返去睇爆炸電視la

:67:突然間諗起....如果成虫參加今次既拯救行動....無論談判或進攻.....都可能會全面成功.... .....oh sorry....我睇得佢以前d戲太多啦......佢以為自已係正義代表....
成龍你收o爹啦!你有咩資格代表曬全香港市民講野呀?
大舊金 發表於 26-8-2010 12:06 AM

可能佢講d野部份岩..但係金兄講得好:佢無資格做代表..
我基本上同意佢既觀點,但唔同意佢騎劫香港人既意見。

我都代表香港人叫成龍唔好再呀之呀左(幾old school)。

成龍說,「如果警方一開始就擊斃挾持者,人們會說,怎麼不先談判?但如果警方先談判,人們又會問,怎麼不早些殺了挾持者?令人難過。」

:*Has he watched the news/TV???!!!

談判專家究竟說了甚麼?有關人員是愈幫愈忙!!! 特警的無能遲鈍,數度錯失擊斃槍手的先機,出動原始工具、以繩索企圖扯開車門不果...

:blame:白黐成龍!
佢幾時又代表左香港人的?
他都有病的,
在這種時候說這種話!!!!!
他有甚麼資格代表港人呀!!!!:blame:
:ar:人衰連做代言人果隻洗頭水個股價都衰個人!如果高位接貨無止蝕!e加差不多唔見在一半
頭像被屏蔽
基本上, 哩句小弟係同意既.

他說,「如果警方一開始就擊斃挾持者,人們會說,怎麼不先談判?但如果警方先 ...
bad-aries 發表於 27-8-2010 10:38 AM

仲有果件3世既咀臉
頭像被屏蔽