Toysdaily 玩具日報

查看: 6392|回復: 30

[新聞] 成龍:不要擔心 港人不恨

頭像被屏蔽

:ar:成龍你收o爹啦!你有咩資格代表曬全香港市民講野呀?
成龍你收o爹啦!你有咩支格代表曬全香港市民講野呀?
大舊金 發表於 26-8-2010 12:06 AM

X 2
條蟲又抽水~~:ar:
呢條蟲係咁的,因為他是國際大名星的成龍大哥,以為自己知名道高,就要代表全香港講野囉,睇到他的文章真火都來了,上次又話香港人要管教,衣嫁又話香港人唔講道理,呢種人幫外人都不幫自己人,分明同自己同胞作對...................
佢成日扮晒聖人.:*去死啦~
去死啦,死咸虫,睇你幾時生愛滋:53:

:67:成虫越來越乞我憎....樣樣要求都唔應承....咁點樣談判???香港人一同經歷參與....點會唔悲傷???....要講就自己講"不要擔心 *港生不恨"....還是快快鑽入您的溫柔鄉 ....

我認為大多數香港人都不是憎恨菲律賓....只恨菲政府腐敗無能....導致今次慘劇 .....

......成虫話要向菲律賓伸出友誼之手....以表誠意不如改名叫"菲港生"啦...."阿龜三世"一定歡迎佢入籍做賓賓....

*成虫原名"陳港生"
:*成龍自己都唔係好人,佢根本冇資格代表港人說話。
頭像被屏蔽
還好,我心中的「唯一女神-陳淑樺」當年和他合唱時,
沒和他怎樣。。。。。。他不說話,也不會被人當啞吧。
呢條蟲係咁的,因為他是國際大名星的成龍大哥,以為自己知名道高,就要代表全香港講野囉,睇到他的文章真火都來 ...
DVD迷 發表於 26-8-2010 12:33 AM

of course la! he realized that all his movie in the past couple yr were all completely PK in hk!  sure he will try all his breast to lick another country as* because he already completely gave up the HK market.  I bet he will speak something different if the vitcms are not from HK.
佢頭一句,港人不恨,都仲接受到
但條友永遠都係講講下飄飄然,大發怪論,之後又抽水、亂噙……
冇文化唔緊要,唔好亂講野,更唔好亂咁代表別人講野
佢依排冇乜新聞咁喎:42:
點解次次都講錯野,祖明都做得好過你( 成龍)
呢幾已經又嬲, 又傷心, 重要睇埋佢發噏瘋..........我就黎顛了~~~:no: