Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超合金魂 - 未來合體???!!!

希望可以做到類似既動作啦...:52:
:handshake:finally 出喇, good good good
感動:$
當年超合金金毛獅王無錢買,買左副金毛獅王合體模型,重係第一次買模型油上色。
真係出的話就可以完夢。
出金毛實際上係遲早嘅事,佢應該會係繼六神之後最受歡迎嘅重頭合金。照計應該無咁快出到啦,相 ...
Shiro 發表於 22-8-2010 10:19 PM

I still hope Bandai will release SOC UFO戦士 -太寶郎!
出完合金繼續出大膠,模型,扭蛋,景品,匙扣,布公仔.....................:x
短短一個鐘就有3版回覆...證明金毛仔係幾受歡迎....:67:
Wait and Wait, till it come ! $ $ $
小弟以前做的PS圖 ( 假SOC:36:)
仲有最強口术, G7, 彈劾鳳, 機甲艦隊等.
joseph1106 發表於 23-8-2010 02:30 PM

如果將八二年超時空要塞作分水嶺,七十年代~八十年代初老式機械人,夠名氣o既已經剩番唔太多喇。
除o左你講呢幾隻,仲有金剛飛天鑽啦~~~
終於等到了....好想喊.....快啲有官圖睇就好喇!
唔錯:43:
等左咁多年終於出了
great, great, great!!!
如果將八二年超時空要塞作分水嶺,七十年代~八十年代初老式機械人,夠名氣o既已經剩番唔太多喇。
除o左 ...
Garycharm 發表於 23-8-2010 14:57

係....仲有80年既宇宙大帝,81年既百獸王..82年既機甲艦隊...
但我仍然好期望佢會出83年既光速電神...:67:
小弟以前做的PS圖 ( 假SOC)
WalkerMachine 發表於 2010-8-23 14:55

SO good brother~
DDDragonball 大大嘅終極翻新金毛真係正到無朋友!
Shiro 發表於 2010-8-23 14:08

thanks brother